Majda Aboulumosha, motivul pentru care a refuzat mult timp să facă plajă: „Poate oamenii mă vor judeca”

Data publicării:

Majda Aboulumosha a dezvăluit motivul pentru care a refuzat mult timp să facă plajă.

Majda Aboulumosha, fosta prezentatoare de la „Vorbește lumea” a făcut dezvăluiri neașteptate despre viața ei. Vedeta a trecut printr-o transformare extrem de mare, când a reușit să dea jos mai multe kilograme pe care le avea în plus. Aceasta a pornit de la 90 de kilograme, iar acum se poate mândri cu o formă fizică de invidiat.

Majda Aboulumosha, motivul pentru care a refuzat mult timp să facă plajă

Majda Aboulumosha a recunoscut că nu au fost persoane care să o critice pentru faptul că are câteva kilograme în plus. Cu toate astea, ea a simțit că trebuie să facă o schimbare în viața ei, astfel că, a decis să scape de kilogramele nedorite. 

„Nu am avut oameni în jurul meu care să arate cu degetul spre mine că am kilograme în plus. Au fost alte probleme, cu tenul meu. Au fost alte probleme în viața mea. Nu mi-a fost greu să accept. Am înțeles că corpul meu trece prin anumite transformări, dar nu m-am simțit bine, iar dacă eu nu m-am simțit bine, am spus că trebuie să fac o schimbare pentru mine și pentru sănătatea mea”, a declarat Majda Aboulumosha pentru Impact.ro.

„La 15 ani am avut un șoc”

Vedeta a recunoscut că, până la vârsta de 15 ani a refuzat să se expună la soare. Mai mult decât atât, vedeta a mărturisit că, atunci când mergea la plajă, își acoperea corpul cu un prosop. 

„Mi-am dorit dintotdeauna să fiu o inspirație pentru oamenii de lângă mine. Am povești pe care nu le-am spus. Întotdeauna am spus că nu are legătură cu mine, dar până la 15 ani am stat cu prosopul pe mine când mergeam la plajă. Nu voiam să mă bronzez pentru a nu mă închide mult mai mult la ten, poate oamenii mă vor judeca, nu înțelegeam exact ce se întâmplă. La 15 ani am avut un șoc! Am văzut o fată mulatră care stătea la soare. Am întrebat-o pe mama de ce stă fata aceea la soare. Mama mereu a discutat cu mine că ar trebui să mă relaxez, că totul este ok și mi-a spus să nu mai fug de soare. Atunci a fost momentul când m-am eliberat, cu timpul am crescut, am citit foarte mult și am acceptat cine sunt!, a mai spus Majda.

Ce trucuri de înfrumusețare are Majda

„Somnul, dar asta e doar la nivel de teorie, nu-mi iese întotdeauna. Am rutina mea de skin, nu dorm machiată, mă hidratez, îmi mai fac și măști naturale, dar să știi că nu am pus niciodată accentul pe frumusețe. Am mizat întotdeauna că frumusețea vine din interior, din energia noastră și am văzut că dacă te simți bine cu tine, atunci emani o stare de bine. 

Mai beau suc făcut în casă, pe bază de sfeclă, măr, morcov, câteodată măr verde, pătrunjel, țelină. Alternez. O dată la ceva timp fac câte o cură de tot ce înseamnă natural, atât cât se mai poate în zilele noastre”, a declarat vedeta pentru VIVA!

Majda, rețeta pentru un păr superb

„Am o mască naturistă și am dezvăluit-o urmăritorilor de pe Instagram. Este o mască pe bază de ghimbir. Se pune praf de ghimbir, ulei de jojoba, ulei de măsline, ulei de avocado, ulei de migdale, poți să adaugi un ou. Uleiul de susan iar face foarte bine. În momentele în care nu am timp să ajung la salon, masca aceasta se poate face o dată pe săptămână. Vreau să știe toți hairstyliștii că nu este o mască pe care eu am cercetat-o sau că am cunoștințe în domeniu pentru a o putea recomanda. Este, pur și simplu, testată pe mine. Am citit că este și pentru creșterea părului sau împotriva mătreții. Eu am făcut-o doar pentru luciu și chiar a dat rezultate pentru părul meu creț”, a spus vedeta pentru Ego. 

Rețeta pentru masca de păr

„Se amestecă o linguriță de praf de ghimbir dacă nu este timp pentru a da prin răzătoare, o linguriță de ulei de jojoba, o linguriță de ulei de avocado, una de migdale. Se poate pune și ulei de susan, iar pe toată lungimea părului se pune uleiul de măsline și la bază un ou. La fel ca pe vremuri, cum erau trucurile cu ou. Încă se fac minuni pe baza acestor tratamente naturiste”, a mai spus ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel