„Suntem gemene sufletește”. Monica Anghel și Jojo, prietenie pe viață: Ne spunem sis, de la surioară

Data publicării:
Monica Anghel și Jojo, foto Instagram
Descriere foto: Monica Anghel și Jojo, foto Instagram

Monica Anghel și Jojo sunt cele mai bune prietene. Cele două artiste spun că sunt gemene sufletește. 

Jojo a postat, pe rețelele de socializare, o imagine în care apare alături de Monica Anghel și le-a dezvăluit fanilor cât de apropiate sunt. Cele două artiste sunt cele mai bune prietene. 

„Niciodată n-am știut ce înseamnă să ai o soră, până când am întâlnit-o pe @monikanghel. Cu ea însă conexiunea a fost totală.  Ne spunem sis, de la surioara, de atâția ani de zile. Și pot spune că sunt onorată și fericită că fac parte așa din viață ei.  Monica spune să suntem gemene sufletește și chiar cred că așa e. Te iubesc și te prețuiesc Moni! Aici eram după 7 zile de Master Detox. Perioada care ne-a făcut bine fizic și sufletește și care ne-a unit și mai tare! Ne doresc tuturor să simțim respect una pentru cealaltă că femei și să ne onorăm în fiecare zi, mai ales acum, în luna noastră! Va îmbrățișez!”, a scris Jojo pe Instagram.

Își fac vacanțele împreună

Monica Anghel și Jojo își fac și vacanțele împreună. În luna Ianuarie, cele două au fost în concediu în Iordania, unde s-au distrat pe cinste. 


„Nu știu să existe în acest moment un lucru pe lumea asta care să îmi placă mai mult decât călătoriile. De fiecare dată când descopăr un loc nou simt că devin mai bogată sufletește. Azi am aterizat în Iordania, destinație pe care nu am mai atins-o până în acest moment. Deocamdată ma aflu în Aqaba, la începutul călătoriei noastre, însa sunt multe lucruri fascinante de descoperit aici. Ca de fiecare dată am o valiză plină de haine subțiri, deși @monikanghel mi-a spus să îmi iau și haine groase. Temperaturile fluctuează mult aici peste zi”, a scris Jojo pe rețelele de socializare, în prima de zi de vacanță. 

Jojo, o nouă operație estetică

Jojo este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Chiar dacă se bucură de o frumusețe aparte și de un trup de zeiță, aceasta a decis să treacă printr-o nouă intervenție estetică în 2022. 


Chiar dacă a amânat mult această decizie, Jojo a prins curaj, iar în anul 2022 vrea să aibă mai multă grijă de sănătatea și imaginea ei. Actrița le-a dezvăluit fanilor de pe rețelele de socializare care este intervenția pe care o va suferi anul acesta. Jojo vrea să își schimbe implanturile mamare.


„Mi-a luat ceva timp să îmi fac curajul să fac o intervenție care trebuia făcută de ani de zile. Anul acesta însă am zis că voi face mai multe lucruri pentru mine, că o să am grija mai mare de sănătatea mea, de corpul meu și de mintea mea.

Am făcut investigații medicale amănunțite, iar medicul mi-a dat încredere să îmi schimb implanturile și să le mut sub mușchi, pentru că e mai sigur așa pentru sănătatea mea. După doua nașteri mă gândeam deja de multa vreme la asta, însă mi-a fost teama de încă o astfel de intervenție.

Prima operație am făcut-o acum 20 de ani și s-au schimbat multe de atunci. Nu am regretat niciodată decizia și mi-am asumat că vă veni o zi în care vă fi nevoie să repet procedura. Așa că pentru a fi mai sănătoasă și mai sigura pe ceea ce se întâmplă pe viitor cu corpul meu, dar și pentru a avea mai multa încredere în mine m-am hotărât în sfârșit să fac acest pas.

Stiu că exista multe păreri radicale în legătură cu astfel de intervenții, însă mai stiu și cât de important este că fiecare om se simță bine în corpul lui, iar cu ajutorul unor medici buni, poate lua decizia potrivita pentru sine.

Eu una o să mă simt mai bine și mai încrezătoare în corpul meu, este un pas important pentru sănătatea mea, și asta este tot ce contează în acest moment. Accept și înțeleg părerile pro și contra, oameni suntem și înțeleg că putem avea perspective diferite, însă am convingerea că le putem expune pe toate constructiv.

Vreau să fiu cea mai buna și sănătoasă varianta a mea, și am simțit să vă împărtășesc aceste lucruri despre mine pentru că mă gândesc că poate sunt și alte femei în aceasta comunitate, care îmi este foarte draga, care poate se afla în fata unei decizii similare!”, a scris Jojo pe Instagram. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel