Ce moștenire i-a lăsat Mioara Roman Catincăi. Cum se simte vedeta după moartea mamei ei: „Sunt împăcată”

Data publicării:
Catinca Roman/ captură video Youtube, Metropola TV
Descriere foto: Catinca Roman/ captură video Youtube, Metropola TV

Catinca a vorbit despre regretata sa mamă, Mioara Roman.

Au trecut deja câteva luni de când regretata Mioara Roman s-a stins din viață, din cauza problemelor de sănătate care au chinuit-o în ultimii ani din viață. Astfel, chiar dacă recunoaște faptul că îi lipsește destul de mult mama sa, în aceeași măsură, Catinca spune că este împăcată cu faptul că aceasta a ajuns într-un loc mai bun, în care nu mai are parte de chinuri și de dureri, așa cum cel mai probabil a resimțit o bună perioadă din ultimele luni de viață.

„Sunt împăcată, sigur că-mi lipsește, e evident, dar cred că cumva prin mine, și prin celelalte fete din familie a lăsat ceva moștenire. Cred că și asta m-a impulsionat cumva să încerc să merg într-o altă direcție mai conectată la realitate. Noi, ăștia care stăm prin showbiz, câteodată avem tendința să ne deconectăm de la realitate, stăm în bula noastră și nu realizăm foarte bine ce se întâmplă în jurul nostru. Începusem să realizez de mai de mult timp. Am avut acces la niște oameni pe care nu i-aș fi întâlnit în alte circumstanțe și care m-au marcat.”, a declarat Catinca Roman în emisiunea Talkshow.

Citește și: Catinca Roman, dezamăgită de relația pe care a avut-o cu Petre Roman în copilărie: „A fost rece, lipsă de afecțiune, de empatie”

Ce moștenire i-a lăsat mama sa

Cât despre relația actuală pe care o are cu sora sa, aceasta nu și-a dorit să mai deschidă subiectul, care a fost unul cu diferite suișuri și coborâșuri de-a lungul timpului. De asemenea, Catinca spune că nu a primit nici o moștenire din partea mamei sale din punct de vedere material, însă se mândrește cu mai multe lucruri spirituale cu care a rămas.

„Ăsta este un subiect pe care nu aș vrea să-l discutăm astăzi (n.r. despre relația pe care o are în prezent cu Oana Roman), cred că ce pot să spun este că nu s-a schimbat în vreun mod dramatic față de cum era înainte. Mama mi-a lăsat o moștenire genetică și mai bună, și mai puțin bună. Cele bune sunt cele intelectuale și fizice, iar negative sunt predispozițiile către anumite boli genetice, dar asta e firesc, toată lumea trece prin asta. Dacă te referi la ceva material, nu a lăsat, dar nu cred că asta e important. Eu pun preț pe lucrurile care nu sunt materiale, pentru că până la urmă cu asta rămâi, cu amintiri, momente frumoase.”, a mai spus aceasta.

Citește și: Catinca Roman nu mai este creatoare de modă! Cu ce se ocupă acum sora Oanei: „Vreau să mă reprofilez”

Youtube video image

A primit un apartament moștenire de la tatăl său

Singura moștenire primită este din partea tatălui său, după cum povestea Catinca în trecut. Ba mai mult, se pare că aceasta este și singura avere pe care sora Oanei o are la ora actuală.

„Ce avere am? N-am, am un apartament atât lăsat de tata. E greșit, din punctul ăsta de vedere nu am primit o educație realistă, am fost îndoctrinate cu ideea că trebuie să muncești foarte mult, să meriți, banii nu contează, e greșit. Banii contează, nu trebuie să fi dependent de ei, dar contează să ai un plan financiar. Chiar și când ai bani din familie, tot trebuie să faci un plan, pentru că banii se cheltuie. Ăsta e unul dintre lucrurile pe care le-aș schimba, e important să înveți copiii de mici importanța banului, valoarea lui și cumva, în ciuda faptului că toată lumea e cu părul creț pe temele astea, e firesc ce se întâmplă la noi.”, a declarat Catinca Roman, în cadrul emisiunii După faptă și răsplată, realizată de Cristina Șișcanu.

VEZI și: Cum a slăbit Minodora 40 de kilograme. Artista mănâncă inclusiv prăjeli, dar are un secret prin care ține cântarul sub control



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel