Cât de greu i-a fost Catincăi Roman să-și crească singură copilul: „Calina nu a ținut deloc legătura cu tatăl ei”

Data publicării:
Catinca/ captură video Youtube, Ce mai spun vedetele?
Descriere foto: Catinca/ captură video Youtube, Ce mai spun vedetele?

Catinca a oferit mai multe detalii despre momentul în care fostul său partener de viață a ales să-și abandoneze propriul copil.

Catinca Roman a fost nevoită să-și crească fiica de una singură, după ce tatăl acesteia a decis că nu-și mai dorește să se implice în acest proces și că nu mai vrea niciun fel de angajament. Așadar, chiar dacă vedeta mărturisește că sarcina a fost dusă la bun sfârșit cu acordul ambelor părți, tatăl Calinei a ales să se retragă pe parcurs și să-și abandoneze, astfel, propriul copil. În ciuda încercărilor sale repetate de a consolida relația dintre cei doi, sora Oanei spune că nu a reușit să facă acest lucru.

„Până acum 10 ani da, din când în când, foarte rar, s-a implicat spre deloc în educația ei, din toate punctele de vedere. De 10 ani încoace, în ciuda eforturilor mele de a încerca să consolidez o legătură între ei, pentru că mi se pare important ca o fată să aibă o figură paternă în viața ei, și o spun din propria experiență, nu am reușit acest lucru. Nu a vrut el, poate i s-a părut o responsabilitate prea mare, el este genul de persoană mai rigidă, care își dorește ca copilul lui să facă exact ce spune el.”, a declarat Catinca Roman, în cadrul emisiunii Playtalk.

Citește și: Catinca Roman nu mai este creatoare de modă! Cu ce se ocupă acum sora Oanei: „Vreau să mă reprofilez”

Tatăl Calinei avea concepții diferite asupra creșterii unui copil

Astfel, Catinca povestește cum bărbatul avea concepții destul de diferite asupra creșterii unui copil, concepții ce i-au fost implementate de propria familie. 

„Nu ai cum să-i mai schimbi mentalitatea, trebuie doar ca tu să înveți să gestionezi acest lucru. Un alt lucru foarte important, copilul nu-l faci pentru tine, îl faci pentru societate. Eu cred că indiferent de situație, rolul părinte - copil trebuie să rămână așa până la sfârșit, vorbesc din punct de vedere emoțional. Din fericire, am văzut că tinerele generații încep să-și schimbe complet viziunile, iar asta e foarte bine, pentru că asta dă încredere unui copil, iubirea părintelui.”, a mai spus aceasta.

VEZI și: Ce moștenire i-a lăsat Mioara Roman Catincăi. Cum se simte vedeta după moartea mamei ei: „Sunt împăcată”

„Calina nu a ținut deloc legătura cu tatăl ei”

Așadar, în momentul în care tatăl tinerei a decis să se sustragă din această responsabilitate, Catinca Roman a fost nevoită să suplinească ambele roluri și să-i ofere înțelegere permanentă acesteia, chiar și în momentele în care trecea prin clipe mai dificile. 

„Calina nu a ținut deloc legătura cu tatăl ei, nu a căutat-o decât de puține ori, nu a înțeles greutățile prin care a trecut în momentul adolescenței, care e unul foarte dificil, multă lume nu-și dă seama, se întâmplă niște lucruri. Atunci trebui să fie sprijiniți cât mai mult, chiar dacă câteodată e enervant. Chiar și pentru mine, care sunt o fire calmă, a fost îngrozitor în anumite momente. Eu acest copil l-am făcut de comun acord cu tatăl ei.”, mai povestește Catinca. 

Citește și: Catinca Roman, dezamăgită de relația pe care a avut-o cu Petre Roman în copilărie: „A fost rece, lipsă de afecțiune, de empatie”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel