De ce a divorțat Paula Seling de Radu Bucura: „Discuțiile erau dese în ultima vreme”

Data publicării:
Paula Seling, Radu Bucura, sursa Facebook
Descriere foto: Paula Seling, Radu Bucura, sursa Facebook

S-a aflat care este motivul ce a cauzat ruptura dintre Paula Seling și Radu Bucura.

Paula Seling și soțul ei au divorțat după 17 ani de căsnicie. Chiar dacă vestea nu a fost încă confirmată de artistă, care a evitat să vorbească despre acest subiect sensibil, atât noul el manager, cât și apropiații, confirmă zvonurile. Aceasta veste a venit însă ca un șoc pentru fanii care știau că cei doi se iubesc și se susțin la orice pas, având una dintre cele mai longevive căsnicii din lumea mondenă. Mai mult, aceștia nu au dat nicio secundă de gândit că lucrurile ar putea merge prost, nefiind implicați în niciun scandal, de-a lungul timpului. Cu toate acestea, neglijența partenerului de viață ar fi condus spre această ruptură. Paula Seling ar fi fost nemulțumită de faptul că soțul ei nu se mai implica cum trebuie în cariera ei, pentru că îi era și manager totodată, iar de aici, și până la un divorț, a mai fost doar un pas.

„Paula îi reproșa mereu soțului ei că nu o sprijinea în cariera ei. Discuțiile erau dese în ultima vreme, iar primele neînțelegeri de acest gen au pornit încă de acum 12 ani. Ea considera că Radu nu ajuta în carieră, așa cum și-a dorit ea, că nu făcea suficiente lucruri pentru ea.”, a declarat o sursă din preajma celor doi, pentru viva.

VZI și: Povestea de dragoste dintre Paula Seling și Radu Bucura: „M-a sunat după nouă ani”. Cum a început totul

Noul manager al Paulei Seling a confirmat vestea

Primul care a confirmat vestea despărțirii dintre Paula Seling și Radu Bucura a fost chiar noul manager al artistei. Acesta a fost cel care a anunțat că bărbatul nu se mai ocupă de activitatea sa profesională, el fiind cel care i-a luat locul. Aceasta schimbare a venit după decizia de divorț, confirmă noul manager al Paulei Seling. 

Noul manager al Paulei Seling: „Bună ziua. Radu nu se mai ocupă de activitatea profesională a Paulei Seling”

Reporter: „Dar cine se ocupă, dvs. sunteți noul manager?”

Noul manager al Paulei Seling: „Da, eu mă ocup acum”

Reporter: „Cum vă numiți?

Noul manager al Paulei Seling: „Cristian Stan”

Reporter: „Practic, de la divorț, Radu nu se mai ocupă de Paula Seling, corect?”

Noul manager al Paulei Seling: „Da, este adevărat, corect”, a fost conversația pe care Radu Bucura a avut-o cu unul dintre reporterii de la Click.

Paula Seling a trecut prin momente de coșmar: „Nu mi-a venit să cred că mi se poate întâmpla așa ceva”

Ce spune Radu Bucura despre aceasta despărțire

Radu Bucura a confirmat și el faptul că nu se va mai ocupa de cariera profesională a îndrăgitei artiste. Acesta nu a vrut însă să dezvăluie care este motivul care a dus la această decizie și nici nu a comentat zvonurile cu privire la divorț. 

”Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie. Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei. În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private”, a mărturisit Radu Bucura.

Paula Seling, afectată de bullying: "Îmi venea să nu mai ies din casă". Artista a suferit foarte mult



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel