Paula Seling a trecut prin momente de coșmar: „Nu mi-a venit să cred că mi se poate întâmpla așa ceva”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Paula Seling, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Paula Seling, Instagram

Paula Seling a trecut prin momente grele recent, când i-a fost spart contul de Youtube.

Paula Seling a trecut prin clipe cumplite de curând, când i-a fost furat canalul de Youtube, unde a reușit să strângă până acum o comunitate impresionantă de peste 100.000 de abonați. Hoții și-au dorit să împrăștie oamenilor un conținut cu totul diferit, față de ce transmitea deja solista, dorindu-și să-și facă publicitate proprie. Paula Seling era foarte speriată din cauza faptului că munca sa de ani de zile s-ar putea duce pe apa sâmbetei, iar toate videoclipurile ei ar putea fi istorie.

„Când lucrurile revin la normal, pot să vă mărturisesc prin ce am trecut în ultima săptămână: în noaptea dintre 16 și 17 octombrie, la ora 3.55 dimineața, mi-a fost furat canalul de YouTube, canal premiat cu butonul de argint pentru cei peste 100.000 de abonați adunați în comunitatea ce ascultă muzica mea.

Hoții au luat canalul pentru a difuza materiale îndoielnice despre bitcoin și alte lucuri fără legătură cu ceea ce promovez eu și au scos accesul public la videourile mele.Munca de peste 11 ani părea pierdută, accesul la toți cei ce mă ascultă era redus la tăcere.

Am trecut prin coșmar, am început să mă adresez tuturor oamenilor care puteau să mă ajute, printre care, bineînțeles, prietenul meu Cătălin Mărgărint, care a dus toate tratativele pentru recuperarea canalului, adresându-se reprezentanților youtube și reușind să reducă accesul hoților la videoclipuri pentru că aceștia să nu apuce să le șteargă.”, a povestit Paula Seling, potrivit click!

Paula Seling, afectată de bullying: "Îmi venea să nu mai ies din casă". Artista a suferit foarte mult

 

„Atâta timp de incertitudine și de stres”

Solista nu s-a lăsat prea ușor, ci a apelat la ajutorul avocaților săi, pentru a face lumină în acest caz. În final, după câteva zile în care își pierduse speranța, Paula Seling și-a recăpătat din nou contul de Yootube, fiind vizibil emoționată datorită acestui lucru. 

„M-am adresat inclusiv avocaților care au înaintat documentația necesară în mod oficial.  După atâta timp de incertitudine și de stres, azi s-a restaurat legătura cu voi. Îmi vine să plâng de bucurie, mai ales că agonia acestor zile a fost extrem de consumatoare.

Nu mi-a venit să cred că mi se poate întâmpla așa ceva, mai ales că am respectat toate regulile și am încercat, mereu, să nu supăr pe nimeni. Azi pot, din nou, să vă ofer rodul muncii mele și să vă mulțumesc că îmi sunteți!”, a mai spus  Paula Seling, fericită datorită faptului că situația s-a rezolvat.

Paula Seling și-a dezvăluit DIETA: Eu sunt obsedată de...

 

Paula Seling, vegană de 11 ani

Paula Seling este adepta unui stil de viață sănătos și al unui stil de viață fără carne, de aproximativ 11 ani. Solista le-a explicat fanilor săi cum a luat această decizie radicală, în urma vizionării unui documentar. Mai mult, vedeta le explică internauților și faptul că mitul conform căruia a mânca vegan este scump, e fals.

„A fi vegan nu este nici scump, nici lipsit de gust. Noi mâncăm doar produse de origine vegetală, eliminând tot ce înseamnă carne, lapte, brânză, ouă, fructe de mare. (...) Noi ne-am hotărât urmărind niște documentare ce arătau adevărata față a industriei cărnuriilor de la noi și din străinătate și am constatat felul odios în care lumea tratează animalele în acest caz.

Nu e ca la țară, pe vremuri, când bunicii aveau grijă de o vacă și o respectau și o iubeau, ci este cu totul altceva. Din clipa aceea, noi am decis să nu mai participăm la acest lucru, ca o metodă proprie de protest, și am refuzat să mai cumpărăm și să mâncăm carne”, a explicat artista la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel