Laura Cosoi, în formă maximă după a treia sarcină. Care este secretul: „Nu am niciun motiv să țin regim”

Data publicării:
Laura Cosoi, foto Instagram
Descriere foto: Laura Cosoi, foto Instagram

Laura Cosoi a dezvăluit secretul siluetei sale.

Laura Cosoi a devenit de curând mămică pentru a treia oară. Deși au trecut doar trei luni de când a născut, actrița a revenit deja la muncă. Ea se pregătește pentru o nouă piesă de teatru într-un mod inedit. Fiica ei îi va fi alături pe parcursul reăetițiilor. 

„E prima zi, astăzi am început repetițiile pentru o nouă piesă. Pentru a nu mă da peste cap cu alăptatul, voi lua fetița cu mine de fiecare dată când se poate. Am și Parcul Cișmigiu alături, și cu atât mai bine. Pot fi și mamă cu normă întreagă și în același timp să merg și la job. Pare paranormal. Dar pentru mine nu e ceva extraordinar. Am luat lucrurile cum au fost, nu sunt un om sofisticat, nu mă alint, nu mă văicăresc, nu mă plâng. Fac și de mâncare, stau și cu copiii, merg și la repetiții”, a declarat Laura Cosoi pentru playtech.ro.


Cum se menține în formă


Laura Cosoi nu are probleme cu silueta. Imediat după naștere, corpul ei a început să-și revină în formă, iar actrița spune că nu face mari eforturi pentru siluetă, însă este atentă la ceea ce mănâncă, mai ales că este în perioada alăptării. 

„Evit să consum fructe și alte alimente care i-ar poate dăuna fetiței. Nu am niciun motiv să țin regim.

Am însă grijă la ceea ce mănânc. Am început însă să merg la pilates. Cea mică nu a avut colici până acum și nu cred că mai are când să facă, pentru că în curând va împlini trei luni”, a completat aceasta.

 

Laura Cosoi, rol important într-un serial românesc. Actrița a filmat în timp ce era însărcinată în 9 luni: „Se putea întâmpla în orice moment”

 

Laura Cosoi, despre problemele cu care s-a confruntat în cea de-a treia sarcină. De ce a fost nevoită să stea departe de fiicele mari: „Am depistat că...”

 

Laura Cosoi a dezvăluit cu ce probleme s-a confruntat în cea de-a treia sarcină, dar și de ce a fost nevoită să stea departe de fiicele mari, după ce a născut. 

Laura Cosoi a devenit de curând mămică pentru a treia oară, iar de atunci vedeta este mai împlinită ca niciodată. Recent, actrița a dezvăluit cu ce probleme s-a confruntat în cea de-a treia sarcină. Vedeta a povestit că recunoscut că a fost diferită față de primele două sarcini.

 

 

Laura Cosoi: „Eu nu pot să relatez o altă experiență decât cea pe care am trăit-o”

„Da, a fost o sarcină un pic diferită, aș putea spune. În primul trimestru mi-a fost un pic mai rău, în sensul că mi-a fost greață față de celelalte două sarcini, dar a fost o sarcină foarte ușoară per total. Iar nașterea a fost la fel. Eu știu că sunt foarte multe femei care nasc greu, care au tot felul de complicații și care întâmpină tot felul de probleme și n-aș vrea să spun că nașterea naturală e un gest de bravură, pentru mine a fost ceva firesc. Eu nu pot să relatez o altă experiență decât cea pe care am trăit-o.

Faptul că am fost la a treia naștere, că am făcut sport de performanță, că sunt un om căruia nu îi este frică de durere, că am fost foarte sigură pe mine, pe copil, am simțit că bebelușul s-a dezvoltat normal – toate lucrurile astea au fost așa ca o rețetă pentru această naștere, care a fost, repet, destul de ușoară.”, a declarat artista pentru Viva!

Laura Cosoi, despre problemele cu care s-a confruntat în sarcină

„Contracțiile au început cândva noaptea, în somn, pe la 6 dimineața deja erau mai tari, nu mai puteam să dorm… Pe la 8, organizam copiii să-i duc la creșă, la grădiniță, am făcut duș, am sunat moașa, m-am gândit dacă să mă duc la spital sau nu, iar pe la 9 aveam deja contracții regulate, foarte mari, de naștere. Am ajuns pe la 10 la spital și la 12.05 minute a venit pe lume Lara. Din momentul în care m-am urcat pe masa de nașteri, în 10 minute am născut, atât de repede s-a petrecut totul. Mi-a ajutat Dumnezeu și a fost cu noi acolo.”, a povestit actrița pentru sursa citată mai sus. 

De ce a fost nevoită să stea departe de fiicele mari, după ce a născut

Actrița a dezvăluit motivul pentru care a fost nevoită să stea departe de fiicele mai mari, la scurt timp după ce a născut. 

„Cât depre primele zile… Sâmbătă am adus-o pe Lara de la maternitate, iar duminică Vera a făcut febră. A stat cu febră vreo trei zile și am depistat apoi că are herpangină – a fost o epidemie prin grădinițe și prin creșe – și a luat și Rita, și uite-așa a trebuit să stau departe de ele, ca să nu ajungă să facă și Lara. Nu a făcut, slavă Domnului!, a fost foarte bine, dar îți dai seama că, în momentul în care ai copii acasă, nu mai e mediul ăla steril și trebuie să te adaptezi din mers, să nu intri în panică.

Îmi amintesc acum că era destul de multă agitație când am venit cu Lara… Eu eram super liniștită la maternitate, iar când am ajuns acasă era un haos, toată lumea vorbea încontinuu, o măsurau, îi puneau mâna pe degețele, i le pupau, o pupau pe gură. Deci îți dai seama, veniți de la creșă… Ce COVID, ce viruși? Dar slavă Domnului că e totul în regulă, fetițele sunt bine și sănătoase, și n-am avut probleme până acum.”, a mai spus Laura Cosoi. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel