David Pușcaș, cu ochii în lacrimi. Fiul vitreg al Luminiței Anghel nu mai vorbește cu mama sa: ”Pentru ea, eu nu mai exist”

Data publicării:
Descriere foto: Luminița Anghel și David Pușcaș, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Descriere foto: Luminița Anghel și David Pușcaș, sursa instagram/ colaj foto

David Pușcaș, fiul vitreg al Luminiței Anghel, trece prin momente grele. Tânărul a mărturisit că nu mai vorbește deloc cu mama sa. 

Luminița Anghel a fost în culmea fericirii când a reușit să-l adopte pe David. Odată cu trecerea timpului, ajuns la perioada adolescentină, David Pușcaș a devenit un copil problemă. Scandalurile și acuzațiile grave  dintre artistă și fiul ei erau la ordinea zilei. Deși părea că au îngropat securea reăzboiului, se pare că cei doi au ajuns din nou să nu-și mai vorbească deloc. 

”Mama nu îmi dă mesaje de sănătate, nu mă caută de sărbători, nu ne vedem de ziua mea, de ziua ei, eu pentru ea nu mai exist. Din partea ei nu vine, eu am simțit că mereu s-a simțit între ciocan și nicovală între mine și persoane care e acum. Au trecut atâția ani și nu-mi vine să cred că nu mă caută”, a spus David Pușcaș pe YouTube.

David Pușcaș, acuzații grave la adresa lui Silviu Dumitriade, soțul Luminiței Anghel

David Pușcaș a mărturisit că Silviu Dumitriade, soțul Luminiței Anghel, l-a bătut de nenumărate ori și l-a pedepsit, acesta fiind și motivul pentru care a rupt legătura cu mama sa adoptivă. Cu toate astea,  David Pușcaș a povestit, cu ochii în lacrimi, că îi este dor de mama sa, însă se pare că este ignorat total de către aceasta. 

”M-a călcat în picioare efectiv, nimeni în viața mea nu a dat în mine cum a dat el în mine, m-a călcat în picioare. Pumni, picioare. Mama era sus în sufragerie și nu s-a băgat, mi-am dat seama că ea a aranjat toată chestia asta, ea voia să se simtă protejată, ea îi făcea lui foarte mult scandal”, a spus David Pușcaș pe YouTube.

Tânărul a povestit că tatăl său vitreg nu îl lăsa să iasă din camera sa. Mai mult decât atât, Davi Pușcaș a mărturisit că nu avea voie să se apropie nici de frigider și că îi aduceau mâncare în cameră. 

”Mi-au impus o grămadă de restricții, de intrat în casă, de ajung acasă. În liceu trebuia să ajung la ora 20:00 în casă, dacă depășeam era nasol, eram pedepsit, eu nu aveam dreptul să deschid frigiderul să mănânc. Eu niciodată n-am putut să mă duc să-mi fac un sandwich, îmi zicea că nu am dreptul pentru că n-am pus bani. Nu aveam voie în sufragerie cu ei, trebuia doar să stau în cameră închis”, a mai zis David Pușcaș.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel