Daniela Gyorfi, despre boala care i-a distrus visul din copilărie. Artista a vrut să fie ca Nadia Comăneci

Data actualizării: | Data publicării:
Daniela Gyorfi, sursa foto Instagram
Descriere foto: Daniela Gyorfi, sursa foto Instagram

Daniela Gyorfi a dezvăluit boala care i-a năruit visul din copilărie. Artista își dorea să ajungă gimnastă.

Daniela Gyorfi și-a dorit dintotdeauna să ajungă gimnastă , însă visul ei s-a năruit într-o clipă. Artista a povestit că și-a dorit să ajungă ca Nadia Comăneci, dar din păcate mama sa s-a accidentat, iar ea s-a îmbolnăvit. Mai exact, medicii au descoperit că vedeta are hepatită. 

„Nu m-am urcat în copaci și nu am speriat-o pe mama, dar, în timpurile alea, toate fetele doream să fim Nadia Comăneci. Voiam să mă fac gimnastă, făceam roata pe stradă, îmi plăcea foarte mult sportul. Din păcate s-a accidentat mama, eu am făcut hepatită și nu am putut să fac sport de performanță, dar mi-ar fi plăcut foarte mult să am această șansă.”, a declarat Daniela Gyorfi pentru fanatik.ro

Daniela Gyorfi, amintiri despre bunica sa: “A vrut să o interneze pe mama la azil”

Daniela Gyorfi a vorbit și despre relația pe care a avut-o cu bunica sa. Artista a mărturisit că femeia a vrut să o interneze pe mama ei în momentul în care s-a accidentat, dar ea nu a fost de acord. 

„A fost o relație cam ciudată. Când s-a accidentat mama, a vrut să o interneze la azil și eu nu am fost de acord. Deși eram mică am înțeles să bunica nu a fost cu mama așa cum a fost mama cu mine. Probabil a iubit-o, dar nu așa cum percep eu dragostea unui părinte. Era o fire mai rece, nu am fost niciodată apropiate. Nu am amintiri legate de bunica mea. Între ea și mama nu a fost o relație cum ar trebui să fie între o mama și fiica ei. Nici cum ar trebui să fie între o bunică și o nepoată”, a mai declarat artista pentru sursa citaătă.

Daniela Gyorfi, vegheată de mama decedată în urmă cu 9 ani

Daniela Gyorfi este mereu plină de energie și veselă, dar puțini oameni știu ce se află în sufletul vedetei. Artista și-a pierdut ambii părinți, iar durerea este de nedescris. Mama artistei s-a stins pe patul de spital în urmă cu 9 ani de zile. 


Mama artistei a suferit un accident în urma căruia a rămas paralizată. Femeia avea doar 28 de ani și avea să înfrunte nu numai neputința fizică, dar și respingerea proprei mame. În urmă cu ceva timp, Daniela Gyorfi a dezvăluit că bunica a vrut să îi ducă mama la un azil, însă ea s-a împotrivit cu toată ființa și chiar și-a luat angajamentul să o îngrijească pe cea care i-a dat viață. Chiar dacă era doar un copil și ar fi trebuit să se joacă, vedeta și-a îngrijit mama și a stat mereu alături de ea. 

La 9 ani de la moartea mamei sale Daniela Gyorfi mărturisește că aceasta cu siguranță o veghează. Artista spune că a ajuns la concluzia că are un înger păzitor în urma tuturor celor întâmplate și întotdeauna după furtuna vine și soare în viața ei.

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel