Daniela Crudu dezvăluie ce i-a spus medicul despre sarcină: „Nu puteam să fac nimic, îmi era rău”

Data publicării:

Daniela Crudu este însărcinată în 14 săptămâni și abia așteaptă să afle sexul bebelușului.

Daniela Crudu este în culmea fericirii, după ce a aflat vestea că va aduce pe lume în curând un bebeluș. Fosta asistentă TV își dorea să-și întemeieze o familie de mai mult timp, iar faptul că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu partenerul ei de viață, dar și că cei doi se pregătesc să devină părinți pentru prima dată, o face pe brunetă să fie într-una dintre cele mai bune perioade din viața sa. 

Recent, vedeta a fost invitată în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars, acolo unde a dezvăluit ce a aflat despre sarcină, de la ultimele controale.


„Acum am 14 săptămâni. (...) Avem nași, sunt prietenii lui Dani din copilărie. Ne cunoaștem foarte bine, ne înțelegem foarte bine. (...) Acum sunt bine, mi-am revenit. Sunt fericită că pot și eu să ies afară, să fac chestii. Nu puteam să fac nimic, că îmi era rău. (...) A fost la doctor și nu s-a văzut. Bine, doamna doctor a spus că ea crede că e fetiță, din ce vede ea. Dar a spus că nu poate să spună 100%.”, a povestit Daniela Crudu, la Xtra Night Show.

Doinița Oancea, atac DUR la adresa Danielei Crudu. Toată lumea a rămas șocată: „E greu să stai o viață întreagă în genunchi”

Ce nume a ales Daniela Crudu pentru bebeluș

Entuziasmul este la cote maxime, astfel încât vedeta s-a gândit deja chiar și la un nume, chiar dacă este însărcinată abia în trei luni. Așadar, în cazul în care va fi băiețel, bebelușul va purta numele de „Daniel”, iar dacă bruneta va aduce pe lume o fetiță, aceasta se va denumi „Daiana”. Cu toate acestea, Daniela Crudu este convinsă că în pântecul ei se află un băiețel.

„Eu cred că e băiat pentru că noi am fost două fete și de obicei, se zice că o să iasă băiat. Eu cred că e băiat, așa simt eu. Tatăl copilului e fericit, nu are cuvinte, e și el emoționat, visează și el tot așa, ca mine. M-a luat prin surprindere, nu m-am așteptat.

M-am bucurat, că e prima dată când mi s-a întâmplat lucrul ăsta. O să vezi tu ce mămică o să fiu eu, cea mai nebună și cea mai distractivă și o să mă joc încontinuu cu el, pentru că cei mici de asta au nevoie', a declarat Daniela Crudu pentru Viva.

Nea Mărin nu vrea să-i nășească bebelușul Danielei Crudu: „Toate devin serioase, femei de casă”

Bianca Drăgușanu vrea să fie nașa copilului Danielei Crudu: „Sunt cea mai superbă, frumoasă și deșteaptă nașă”

 

Vestea că Daniela Crudu este însărcinată în trei luni a luat prin surprindere pe toată lumea. Bianca Drăgușanu, una dintre vechile prietene ale brunetei, nu era la curent cu această noutate și a fost de-a dreptul surprinsă, în momentul în care a aflat. Totuși, blondina s-a arătat a fi foarte fericită pentru Cruduța, exprimându-și deja dorința de a fi nașa de botez a bebelușului care urmează să vină pe lume. Entuziasmul vedetei a fost atât de mare, încât a declarat faptul că își dorește să-i scrie imediat Danielei, pentru a afla mai multe informații despre vestea cea mare.

”Nu pot să cred așa ceva, eu până nu văd, nu cred. Sunt nașă dacă vrea, să mă pună nașă la copil. Doamne ajută, o să-i scriu. Știu că își dorea, mă bucur pentru ea, să dea Dumnezeu să aibă o fetiță amuzantă și deșteaptă, exact ca ea. Să dea Dumnezeu să fie sănătoasă, să aibă o sarcină ușoară, să ne auzim cu bine. Să mă pună nașă că sunt cea mai superbă, frumoasă și deșteaptă nașă (n.r. râde). Aștept să-mi dea un semn să-mi spună că vrea să-i fiu nașă”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel