Doinița Oancea, atac DUR la adresa Danielei Crudu. Toată lumea a rămas șocată: „E greu să stai o viață întreagă în genunchi”

Data publicării:
Sursa foto: Daniela Crudu și Doinita Oancea, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Daniela Crudu și Doinita Oancea, instagram/ colaj foto

Doinița Oancea a făcut o glumă neașteptată la iUmor despre Daniela Crudu. 

Doinița Oancea a fost invitată la iUmor pentru a face un rost fostei sale colege, Nicoleta Luciu, care se afla la masa juriului. Actrița i-a amintit prietenei sale faptul că și-a dorit să devină călugăriță. Spre surprinderea tuturor, Doinița Oancea a ironizat-o și pe Daniela Crudu. 

„Nicoleta, tu ești o femeie extraordinară, în primul rând că le faci pe toate dintr-o dată. Spre exemplu, ai făcut 3 copii dintr-o sarcină și 25 de milioane de euro dintr-o singură căsătorie. Puțini oameni știu că Nicoleta Luciu a vrut să fie călugăriță.

Asta era visul ei și până la urmă a renunțat. Ar fi fost foarte greu să facă asta. Daniela Crudu poate să îți spună că este tare greu să stai o viață întreagă în genunchi”, a spus Doinița Oancea, spre surprinderea întregii audiențe.

Doinița Oancea și Nicoleta Luciu s-au cunoscut în urmă cu 15 ani

„Nicoleta Luciu mi-a fost colegă pe platourile de filmare la un serial foarte celebru. Ne-am cunoscut acum 15 ani cu foarte mult puțin timp înainte de a începe filmările. Noi aveam foarte multe secvențe împreună, eram surori în acel serial și lucrurile ne ieșeau din prima”, a spus Doinița Oancea, pentru o emisiune TV.

Doinița Oancea, mesaj dur către femeile care apelează la trucurile de înfrumusețare

Doinița Oancea este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. Aceasta a ajuns foarte repede la inima publicului prin rolurile pe care le-a avut în mai multe seriale celebre, cât și prin sinceritatea ei, fiind una dintre persoanele publice extrem de deschise cu fanii săi. Un alt lucru pe care fanii îl apreciază la artistă este naturalețea și puterea de a spune mereu lucrurilor pe nume. În acest sens, Doinița Oancea a transmis un nou mesaj comunității sale, despre dorința de a atinge perfecțiunea în ziua de azi și despre dorința de a sta mereu în spatele unor filtre. Actrița a ales să scrie acest mesaj lângă o fotografie în care apare complet nemachiată și fără zâmbet pe buze.

„În viața reală se numesc măști! Pe instagram sau în alte aplicații se numesc filtre. E natura omului să vrea să se “înfrumusețeze”.. “împăuneze”… să se arate, să pară, să “pozeze” în mai cu motz decât e! ( a se citi că nu vorbim doar de aspectul fizic). Știți de ce? De teamă - teama de a nu fi plăcut/iubit pentru cine e și cum e! Facem greșeala de a ne compara cu alții! X e mai bun, are nu știu ce job, Y e mai frumoasă, Z e mai fit. Și din nevoia și dorința imensă pe care toți o avem - aceea de a fi iubiți. Ne e cel mai frică să fim asa cum suntem de fapt, ne e frică să ne arătăm vulnerabilitățile, ne e rușine pentru că ne tot uităm în jur, pentru că …ne uitam la imagini prefabricate..vieți care par perfecte ( THERE’s no such thing ), pentru că am fost educați de niște părinți care au vrut ce e mai bine pentru noi și ne-au inoculat programele greșite fără să știe!”, a scris Doinița Oanea pe Instagram.

Doinița Oancea, sfat pentru urmăritorii ei

Mai mult, actrița îi îndeamnă pe toți urmăritorii ei să aibă curajul să își arate adevărata identitate și să nu se mai ascundă în spatele unor filtre, pentru că doar în acest mod se vor simți de fapt împliniți.

„Azi m-am pozat așa, abia trezită, nemachiată și fără zâmbet (că nu simt să o fac) și pun poza asta aici - ca un reminder pentru mine DAR și pentru voi!!! Embrace who U are (n.r. acceptă cine ești)! Și aveți CURAJUL SĂ arătați cine sunteți cu adevărat- doar așa veți avea lângă voi oameni care vă vor iubi autentic. Și doar așa vă veți simți împliniți/e ! ÎNTREBARE: MAI ȘTII CINE EȘTI ?!”, a continuat ea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel