Daniela Crudu a dezvăluit sexul bebelușului. Vedeta este în culmea fericirii: „Este sută la sută...”

Data publicării:
Daniela Crudu, foto Instagram
Descriere foto: Daniela Crudu, foto Instagram

Daniela Crudu radiază de fericire, după ce a aflat sexul bebelușului.

Daniela Crudu este în culmea fericirii, după ce a aflat vestea că va aduce pe lume în curând un bebeluș. Fosta asistentă TV își dorea să-și întemeieze o familie de mai mult timp, iar faptul că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu partenerul ei de viață, dar și că cei doi se pregătesc să devină părinți pentru prima dată, o face pe brunetă să fie într-una dintre cele mai bune perioade din viața sa. 

Daniela Crudu a dezvăluit sexul bebelușului

Acum, bruneta a venit și cu vestea mult așteptată: sexul bebelușului. Spre fericirea Danielei Crudu, aceasta va fi mămică de fetiță. Vedeta a recunoscut că își dorea fetiță, deși era convinsă că va avea băiețel. Aceasta s-a gândit chiar și la nume. Pe micuță o va chema Daiana.

"Ce moment frumos! O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea.", a declarat Daniela Crudu, într-o emisiune TV.

Cum se simte Daniela Crudu

Deși s-a confruntat cu mai multe probleme la începutul sarcinii, Daniela Crudu a mărturisit că acum se simte mult mai bine. 

"Acum sunt bine, mă simt mai bine. Nu îmi mai este rău. Data trecută mi-a fost rău.", a mai spus Daniela Crudu.

Cu ce probleme s-a confruntat  vedeta în primul trimestru

"Mi-a fost rău până acum, am avut greață încontinuu, cred că majoritatea graviduțelor au avut în primul trimestru. Mi-a fost rău de tot, am avut greață, amețeală, nici nu prea am putut să ies din casă, nu am făcut mai nimic pentru că mi-a fost rău.(...)", a declarat Daniela Crudu, pentru spynews.ro.

Bianca Drăgușanu vrea să fie nașa copilului Danielei Crudu: „Sunt cea mai superbă, frumoasă și deșteaptă nașă”

Vestea că Daniela Crudu este însărcinată în trei luni a luat prin surprindere pe toată lumea. Bianca Drăgușanu, una dintre vechile prietene ale brunetei, nu era la curent cu această noutate și a fost de-a dreptul surprinsă, în momentul în care a aflat. Totuși, blondina s-a arătat a fi foarte fericită pentru Cruduța, exprimându-și deja dorința de a fi nașa de botez a bebelușului care urmează să vină pe lume. Entuziasmul vedetei a fost atât de mare, încât a declarat faptul că își dorește să-i scrie imediat Danielei, pentru a afla mai multe informații despre vestea cea mare.

”Nu pot să cred așa ceva, eu până nu văd, nu cred. Sunt nașă dacă vrea, să mă pună nașă la copil. Doamne ajută, o să-i scriu. Știu că își dorea, mă bucur pentru ea, să dea Dumnezeu să aibă o fetiță amuzantă și deșteaptă, exact ca ea. Să dea Dumnezeu să fie sănătoasă, să aibă o sarcină ușoară, să ne auzim cu bine. Să mă pună nașă că sunt cea mai superbă, frumoasă și deșteaptă nașă (n.r. râde). Aștept să-mi dea un semn să-mi spună că vrea să-i fiu nașă”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro.

Citește și: Jo, despre problemele de sănătate cu care se confruntă:„De o săptămână sunt la pat.” Ce a pățit artista în timpul unui concert

Tudor Chirilă a fost operat în Germania. Cu ce problemă s-a confruntat artistul: „Aproape că mă bucur că am trecut prin asta doar ca să...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel