Isabela Onoriu, reacție dură, după ce Daniel Onoriu i-a cerut scuze: ”Nu contează ce vrea el!”

Data publicării:
Captură video Youtube/ Cătălin Măruță
Descriere foto: Captură video Youtube/ Cătălin Măruță

Isabela Onoriu exclude orice posibilitate de a se împăca cu soțul ei.

 Daniel Onoriu a făcut în ultima vreme mai multe declarații ce i-au surprins pe toți, cu privire la relația dintre el și încă actuala sa soție, Isabela. Pilotul de curse a declarat în repetate rânduri faptul că femeia care a stat alături de el în cele 55 de zile cât a fost în comă nu-l mai iubește, motiv pentru care vrea să divorțeze. Acum însă, se pare că acesta s-ar fi răzgândit din nou, cerându-și scuze public pe rețelele de socializare femeii și implorând-o să îl ierte. Cu toate acestea, femeia pare foarte radicală în decizia pe care a luat-o, astfel încât spune că nu mai este nicio șansă ca ea și Daniel Onoriu să mai formeze un cuplu.

”Nu contează ce vrea el! Nu îmi place să mă repet, este un „Nu” categoric din partea mea și așa va rămâne! Este subiect închis pentru mine!”, a spus Isabela Onori pentru Spynews.ro.

Motivul care a dus la despărțirea celor doi

În urmă cu doar puțin timp, Daniel Onoriu spunea faptul că principalul motiv care ar fi produs despărțirea este faptul că femeia nu mai apreciază nimic din ceea ce i se oferă. Mai mult, aceasta nu ar fi fost de acord nici să facă un copil cu partenerul său de viață, care își dorește asta foarte mult. În realitate, Isabela Onoriu combate aceste declarații, spunând faptul că certurile au pornit de la dorința campionului de a se reapuca de curse.

„Totul a pornit de la nebunia lui de a se reapuca de curse. Asta în condițiile în care el nu se prea poate ține pe picioare, nu se hidratează cum trebuie. Vă spun, sunt multe altele în joc, nu că nu vreau eu să fac un copil. Asta chiar ne și lipsea acum, un copil… Păi el e un copil de care trebuie să ai grijă”, mai spune Isabela Onoriu, potrivit Fanatik.

Daniel Onoriu, în brațele unei femei misterioase. S-au afișat imediat după anunțul divorțului: „Ne cunoaștem de 20 de ani”

Isabela se teme pentru sănătatea lui Daniel Onoriu


”Eu nu am cum să îl susțin pe el în nebunia asta pe care a început-o cu cursele, cu mersul cu motoare, cu toate astea. În primul rând, el nu va lua aviz medical. Apoi, eu dacă l-aș fi susținut și, Doamne-Ferește, s-ar fi întâmplat ceva – iar eu nu aș putea, repet, să fiu parte în așa ceva – vă dați seama ce ar fi zis toată familia lui.

Dacă se întâmpla ceva cu Daniel, mie mi-ar fi zis: `Isabella, altă treabă nu aveai decât să stai și să-l susții pe el la curse în loc să îl susții să facă sport, sală și recuperare`. Oricum o dai, nu e bine. Că nu l-am susținut nu e bine, că îl susțineam, iarăși ar fi fost rău”, mai spune Isabela Onoriu .

Daniel Onoriu, de URGENȚĂ la spital, în scaunul cu rotile. Fostul pilot de curse s-a certat cu medicii de gardă: „I-am zis că nu pot să stau în picioare! Vorbea urât”

„Soția mea actuală nu mă iubește”

Chiar dacă acum și-ar dori din nou să ajungă la inima Isabelei, în urmă cu doar puțin timp, Daniel Onoriu făcea declarații halucinante cu privire la relația dintre cei doi. Bărbatul își dorea pe atunci divorțul de soția sa, din cauza faptului că nu îl merită.

„Soția mea actuală nu mă iubește, nu apreciază gesturi și cel mai dureros e că nu vrea să îmi facă un copil măcar.

Urmează divorțul. Nu știu dacă mă voi căsători vreodată, dar, cu siguranță, o să-mi fac o iubită care să mă merite și care să mă iubească. Nu dau multe detalii, dar o să am grijă de ea, oferindu-i tot ce își dorește când o să am și îi doresc tot binele din lume și să fie fericită”, spunea Daniel Onoriu recent.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel