Daniel Onoriu și-a înșelat prima soție, pe Mihaela, toată viața: „Regret și mă rog să fiu iertat și să o luăm de la capăt!”

Data publicării:

Daniel Onoriu își dorește împăcarea cu prima soție.

Daniel Onoriu continuă să-și uimească fanii, prin fel de fel de declarații controversate. Dacă până acum, acesta a declarat de mai multe ori faptul că o să divorțeze de Isabela, soția sa actuală, după care i-a cerut femeii iertare în fața tuturor, implorând-o să se întoarcă în viața lui, acum, pilotul de curse o caracterizează pe aceasta ca fiind „cea mai cruntă” femeie pe care a avut-o până acum. Daniel Onoriu o compară pe Isabela cu Mihaela, prima sa soție. 

„Eu credeam că Simona e cea mai rea femeie din viața mea și mi-a făcut rău pentru că m-a băgat la închisoare, dar de fapt Isabela e cea mai cruntă femeie din viața mea pentru că m-a părăsit, după ce am stat 55 zile în comă fraților, acum, când sunt și blocat financiar! Preferam de 10 ori mai mult un accident, decât asa ceva.”, a fost postarea făcută de Daniel Onoriu pe Facebook.

Daniel Onoriu își imploră fosta soție să îl ierte

Dacă pe Isabela s-a hotărât definitiv că nu o mai vrea în viața sa, Daniel Onoriu este mai hotărât ca niciodată să o recucerească pe prima sa soție și pe mama copiilor săi. Se pare că acesta este destul de nostalgic, cu privire la momentele petrecute alături de Mihaela, astfel încât a dezvăluit pe rețelele de socializare câteva detalii de la nunta celor doi, dar și fotografii de la fericitul eveniment. Mai mult, acesta a mărturisit sincer și care este motivul care a dus la divorț.

„Mihaela! Fosta mea soție avea 13 ani când ne-am căsătorit! Din păcate, viața mea pe care am avut-o de mic m-a făcut să divorțez! Am ales c*****e (care fără make-up și photoshop sunt strigoaice), în locul soției mele frumoase și pure, dar și inocente și mama a trei copii minunași și am divorțat în 2009. Simona plângea și mă implora să nu o părăsesc! Acum când sunt mare și am 44 de ani, regret și mă rog să fiu iertat și să o luăm de la capăt! Câteva poze de la nunta noastră, când ea avea 13 ani, iar eu 17 ani! Mihaela, mama copiilor noștri, te rog din suflet, iartă-mă și hai să facem luna de miere în Maldive, împreuna cu toți copii noștri.

PS. Pozele acestea sunt poze reale și sunt făcute cu telefonul! E prima dată când postez poze cu noi de la nunta noastră! Uitați-vă cât de frumos eram, mureau gagicile după mine, jur, iar eu pentru că îmi plăceau, păcătuiam.”, a mai transmis pilotul de curse pe rețelele de socializare.

Daniel Onoriu, de URGENȚĂ la spital, în scaunul cu rotile. Fostul pilot de curse s-a certat cu medicii de gardă: „I-am zis că nu pot să stau în picioare! Vorbea urât”

 

Ce spune Isabela despre despărțirea de Daniel Onoriu

Recent, Isabela a dezvăluit și ea partea proprie de adevăr, care ar fi produs ruptura dintre cei doi. Aceasta exclude din start motivele invocat de pilot și spune că realitatea a fost cu totul alta. De asemenea, Isabela nu mai vede nicio cale de împăcare cu Daniel Onoriu.

„Totul a pornit de la nebunia lui de a se reapuca de curse. Asta în condițiile în care el nu se prea poate ține pe picioare, nu se hidratează cum trebuie. Vă spun, sunt multe altele în joc, nu că nu vreau eu să fac un copil. Asta chiar ne și lipsea acum, un copil… Păi el e un copil de care trebuie să ai grijă”, mai spune Isabela Onoriu, potrivit Fanatik.

Citește și: Cristina Ich s-a despărțit de Alex Pițurcă: „În sfârşit, sunt fericită”. Care este motivul rupturii dintre cei doiGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel