Daniel Onoriu se căsătorește: „Am cerut-o de soție și a acceptat”. Cum arată bruneta care i-a furat inima

Data publicării:

Daniel Onoriu pare că a dat-o uitării pe Isabela, iar acum este gata să-și întemeieze o nouă familie. 

Daniel Onoriu nu a trecut prin cea mai bună perioadă, recent. Pilotul se află în arest la domiciliu de aproximativ jumătate de an, în urmă cu ceva timp stând chiar și după gratii, după ce fosta sa soție, Isabela, a depus mai multe plângeri împotriva sa. Femeia susținea pe atunci că se îngrijorează pentru viața sa, motiv pentru care autoritățile l-au pedepsit pe pilotul de curse. Cu toate acestea, se pare că soarele a început să iasă și pe strada sa, întrucât Daniel Onoriu spune că este implicat într-o nouă relație. Elena o cheamă pe noua sa parteneră de viață, care este o femeie de afaceri de succes, spune el.

”E o femeie minunată, simt că e ceea ce am căutat toată viața mea. Nu-mi vine să cred ca ne înțelegem atât de frumos chiar și în condițiile în care sunt acum. Suntem împreună de aproximativ o lună de zile.

”Elena are o firmă cu materiale de construcții. Ne-am cunoscut când mi-a propus să-mi facă oferte, știind ca eu ma ocup și cu construcția de imobiliare”, a declarat Daniel Onoriu, potrivit spynews.

Citește și: „A stat cu mine să-mi ia banii”. Daniel Onoriu o face praf pe Isabela: „A venit cu nimic, dar a plecat cu trei mașini pline”

A cerut-o deja în căsătorie

Chiar dacă cei doi nu sunt de mult timp împreună, pilotul de curse nu obișnuiește să piardă timpul, așa cum și-a obișnuit deja fanii, astfel încât mărturisește că a cerut-o deja în căsătorie pe Elena. Se pare că și femeia este la fel de hotărâtă să-și întemeieze o familie alături de pilot, întrucât a acceptat fără să se gândească vreo clipă. 

”Așa cum am spus și mai sus, repet: e o femeie minunată, frumoasă. calmă, are toate calitățile unei femei pe care nu ai cum să nu o respecți. Deja suntem îndrăgostiți. Am cerut-o de soție și a acceptat. M-am rugat bunului Dumnezeu de multe luni să-mi trimită el o femeie și simt ca asa e. Până acum am ales eu singur și din păcate nu a mers. De data asta simt că e femeia trimisă de el în viata mea și suntem amândoi fericiți”, a mai zis Daniel Onoriu.

VEZI și: Isabela Onoriu, pretenții financiare uriașe, după divorț. Familia pilotului lansează acuzații dure

 

Daniel Onoriu își desființa fosta soție, pe Isabela

Dacă acum pare că și-a găsit dragostea și liniștea în brațele Elenei, acum ceva timp, Daniel Onoriu era într-un război cu Isabela, femeia lângă care a stat mai mulți ani de zile și care i-a fost alături în cea mai critică perioadă din viața sa. Chiar dacă femeia i-a fost alături în fiecare zi cât acesta a fost în comă, în urma operației eșuate la stomac, pilotul de curse o acuză pe Isabela că nu l-a îngrijit cum trebuie, iar întotdeauna și-a dorit doar banii săi.

„Până la vârsta ei, nu a muncit o secundă, cum crezi că ar angaja-o cineva? Când te duci să te angajezi, nu îți trebuie un CV? Am muncit colo-colo. Ea a muncit nicăieri. Nu e normal să ai în viață pe unul care are bani? Ea dacă n-a fost în stare să mă iubească pe mine, care sunt un romantic și un băiat cu bani, dar am avut ghinionul să fiu în comă două luni de zile și femeia a luat-o ușor spre alt bărbat.(...) Uite că eu trăiesc și în loc să mă îngrijească, pentru că încă sunt bolnav, imaginează-ți că mușchii mei nu mai există, s-au atrofiat. În loc să mă îngrijească, ea se plimbă cu milionarul ei prin Thailanda. Nici nu mă doare, am scos de la suflet. Eu știu că nu mă iubește de mult, ea nu știe să iubească ”,  a spus Daniel Onoriu, pentru un post TV.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel