Daniel Onoriu l-a jignit, în direct, pe Sorin Ovidiu Bălan: „Eu sunt un șmecher. Dumneata ești un bărbat urât”. Cum a reacționat jurnalistul

Data actualizării: | Data publicării:
Daniel Onoriu, Sorin Ovidiu Bălan, captură vidoe Youtube
Descriere foto: Daniel Onoriu, Sorin Ovidiu Bălan, captură vidoe Youtube

Daniel Onoriu i-a adresat mai multe replici acide jurnalistului Sorin Bălan.

Daniel Onoriu a fost prezent în platoul emisiunii Acces direct, unde a vorbit despre scandalul actual în care se află cu Isabela, ultima sa soție. Pilotul de curse este extrem de supărat din cauza faptului că i-a oferit partenerei sale toate beneficiile materiale pe care și le-ar fi putut dori, iar în loc să-i mulțumească și să fie în continuare alături de el, femeia și-a dorit divorțul. Mai mult, Isabela Onoriu a cerut recent ordin de protecție împotriva lui Daniel Onoriu, care ar fi amenințat-o cu moartea.

„Câte nu i-am făcut Isabelei, am plimbat-o în Zanzibar, de trei ori în Egipt, câte nu i-am făcut. Nu vă comparați cu mine. Eu sunt băiat bun și fac gesturi frumoase. Trebuie să vedem și băiatul bun din bine. E adevărat că sunt...  dar 6 ani de zile am fost băiat bun, un romantic. Vreau să scot în evidență cine am fost eu pentru ea. O duc în Maldive dacă mă împac cu ea. Sunt Daniel Onoriu, nu sunt un boschetar.

Eu am fost foarte frumos la viața mea. Știți câte gagici am avut la viața mea? Eu sunt un șmecher. Dumneata ( n.r. Sorin Bălan) ești un bărbat urât. Dumneata nu știi ce vorbesc eu că nu ai agățat niciodată în viața ta femei, nu te supăra. Ești un jurnalist bun, dar ești un om urât. Iartă-mă că îți spun. Eu sunt șmecher. Eu le vrăjesc că am talent și le dezbrac din prima. '', a declarat Daniel Onoriu la Acces Direct.

VEZI și: Daniel Onoriu a ajuns la secția de Poliție, după ce a încălcat ordinul de protecție. Isabela l-a reclamat imediat

Ce i-a răspuns Sorin Bălan

În timp ce Daniel Onoriu era extrem de serios cu privire la declarațiile făcute, jurnalistul s-a amuzat de cele spuse și l-a ironizat pe pilot. 

„V-am spus eu domnul Daniel că mereu exagerați. Așa agățați femeile alea multe? Nu (n.r. gagici) de unde să am? Mi-am găsit fericirea. '', i-a răspuns jurnalistul Sorin Bălan lui Daniel Onoriu, în direct la Acces Direct.

Mirela Vaida a fost cea care s-a supărat și i-a adresat o replică acidă lui Daniel Onoriu, pentru jignirile aduse.

''Arată cum păstrezi o femeie. Dar tu știi că Sorin are o femeie frumoasă lângă el și tu momentan ești singur. Urât, urât, dar... '', a intervenit Mirela Vaida.

VEZI și: Daniel Onoriu, părăsit de noua iubită: „Sunt fericit că am scăpat de ea! Eu am caracter”

„Îmi asum că am greșit și am scris urât de ea pe Facebook”

Chiar dacă, până acum, Daniel Onoriu s-a afișat pe rețelele de socializare cu mai multe femei, de când a anunțat despărțirea de Isabela, se pare că pilotul și-a schimbat din nou opinia și își dorește ca aceasta să-i mai acorde încă o șansă.

„Îmi asum că am greșit și am scris urât de ea pe Facebook. Dacă nu mai vrea să mă aibă în continuare este foarte greu, dar accept.”, a continuat Daniel Onoriu.

Isabela Onoriu a cerut ordin de protecție împotriva soțului ei

„În urma acestei postări, am decis să merg la Secția 2 de Poliție, pentru că simt că viața mea este pusă în pericol.

Primesc zilnic tot felul de amenințări cu moartea din partea actualului meu soț. Mă tem foarte mult pentru viața mea și nu pot lăsa lucrurile așa. S-a dispus în urma audierii mele(…) un ordin de restricție de protecție, provizoriu. Se va ajunge săptămâna viitoare în instanță, iar judecătorii vor decide cât se va prelungi acest ordin, pentru că nu pot trăi în fiecare zi sub semnul amenințărilor cu moartea.

Deci chiar nu mai pot.(…) Îi vor pune brățară de monitorizare. Eu voi fi monitorizată în permanență, el la fel. Nu are voie să se apropie la mai puțin de 300 de metri de mine”, a declarat aceasta pentru Antena Stars.

Citește și: Mirela Vaida, secretul siluetei: „Încerc trei zile pe săptămână să...” Ce program alert are zilnic vedeta / EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience