Daniel Onoriu a ajuns la secția de Poliție, după ce a încălcat ordinul de protecție. Isabela l-a reclamat imediat

Data publicării:
Daniel Onoriu, Isabela Onoriu, captură video PRO TV
Descriere foto: Daniel Onoriu, Isabela Onoriu, captură video PRO TV

Daniel Onoriu a ajuns la secția de Poliție, după ce Isabela l-a denunțat că a încălcat ordinul de protecție.

Vestea că Daniel Onoriu divorțează de Isabela, femeia care i-a stat alături neîncetat cele 55 de zile pe care le-a petrecut în comă, a șocat o țară întreagă. După ce și-a dat însă seama că nu a făcut alegerea bună, pilotul de curse și-a cerut public scuze soției sale, pe care o implora la vreme aceea să-l ierte. Totuși, la doar câteva zile Daniel Onoriu s-a răzgândit din nou și o implora pe prima sa soție și mama copiilor săi să-i mai acorde încă o șasă, spunând faptul că Isabela nu merită să mai fie în viața lui. 

Deși, Isabela Onoriu și-a dorit să încheie divorțul de fostul soț, fără scandal, femeia susține că Daniel Onoriu o amenință, motiv pentru care a decis să ceară ordin de protecție împotriva acestuia. 

Daniel Onoriu a ajuns la secția de Poliție, după ce a încălcat ordinul de protecție

Recent, Isabela Onoriu a apelat la autorități, după ce Daniel Onoriu ar fi încălcat ordinul de protecție.

  "Am fost sunat să vin să dau declarație, și am dat o declarație scurtă. Sunt chemat degeaba aici pentru că nu am făcut nimic.", a declarat Daniel Onoriu pentru Antena Stars. 

Fostul pilot de curse ar fi căutat-o pe Isabela ca să se împace

Daniel Onoriu a recunoscut că a sunat-o pe Isabela ca să se împace cu ea, deși a fost la un pas de a se însoare cu o canadiană.

  "Soția mea, din păcate, pe care am iubit-o șase ani și am plimbat-o în toată lumea și am răsfățat-o cu cadouri scumpe mă dă în judecată și mă cheamă doar pe la secții. Eu sunt un om bolnav, am stat 55 de zile în comă, și în loc să mă antrenez sau să merg la vreo clinică, stau în fața secției ca să dau declarații.

 Nu are nici o dovadă. Eu nu am voie să mă apropi de ea 300 de metri, dar mesaje și telefoane am voie să îi dau. Și i-am dat telefoane în care o rugam să ne împacăm.", a mai adăugat pilotul de curse pentru sursa citată.

Fostul pilot de curse susține că soția s-a a recunoscut că l-a înșelat, chiar în timp ce aceasta se afla pe patul de spital. 

"Ieri mi-a recunoscut că are iubit și că m-a înșelat chiar în timp ce eu eram în comă. O am înregistrată.", a mai mărturisit Daniel Onoriu, la Antena Stars.

Ce spunea Isabela Onoriu despre ordinul de protecție

„În urma acestei postări, am decis să merg la Secția 2 de Poliție, pentru că simt că viața mea este pusă în pericol.

Primesc zilnic tot felul de amenințări cu moartea din partea actualului meu soț. Mă tem foarte mult pentru viața mea și nu pot lăsa lucrurile așa. S-a dispus în urma audierii mele(…) un ordin de restricție de protecție, provizoriu. Se va ajunge săptămâna viitoare în instanță, iar judecătorii vor decide cât se va prelungi acest ordin, pentru că nu pot trăi în fiecare zi sub semnul amenințărilor cu moartea.

Deci chiar nu mai pot.(…) Îi vor pune brățară de monitorizare. Eu voi fi monitorizată în permanență, el la fel. Nu are voie să se apropie la mai puțin de 300 de metri de mine”, a declarat aceasta pentru Antena Stars.

Daniel Onoriu, părăsit de noua iubită

Daniel Onoriu s-a afișat cu o nouă femeie, din Canada, pe care o numea deja a fi „soția sa”. Chiar dacă pilotul le spunea tuturor cât de mult o iubește pe aceasta și că, în curând, va ajunge din nou în fața altarului, se pare că situația s-a schimbat, din nou. Daniel Onoriu a făcut o nouă postare pe rețelele de socializare, unde a spus faptul că femeia s-a despărțit de el, pentru a se întoarce la fostul partener de viață.

„Dragilor! Am renunțat la canadiancă. Mi-a dat un mesaj în care m-a anunțat că nu poate continua cu mine din cauza distanței mari care e între noi și are dreptate! Mie îmi convine sincer că nu continuăm și îmi pare bine că ea a fost prima care a pus stop relației noastre! Eu am caracter și nu i-am spus că nu îmi place de ea așa că sunt fericit că am scăpat de ea! Ea și-a pus poze cu fostul ei pe profil, un tip destul de pămpălău și spun asta pentru că acum două zile am vorbit cu el la telefon și i-am spus că am făcut dragoste cu iubita lui de trei ori! Dacă el acceptă așa ceva înseamnă că e un om josnic și să fie sănătos. Mai jos aveți mesajele dintre mine și Canadiancă.”, le-a transmis Daniel Onoriu fanilor săi, unde le-a atașat și conversațiile dintre el și fosta sa iubită.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel