Daniel Onoriu, implicat într-un nou scandal: ”N-am nevoie de premiu de la sărăciile astea”. Acesta a jignit organizatorii unui eveniment

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Daniel Onoriu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Daniel Onoriu, Facebook

Daniel Onoriu a fost criticat de fani, după ce a avut o recție neașteptată în mediul online.

Daniel Onoriu a intrat în vizorul fanilor, după ce a avut o reacție neașteptată pe rețelele de socializare. Acesta a fost prezent zilele trecute la un eveniment de tuning, care a avut loc la Câmpulung Muscel. După ce s-a terminat competiția, campionul a fost răsplătit doar cu o diplomă de participare, lucru care l-a scos din minți pe bărbat. Acesta a fost deranjat de faptul că un om ca el, care poartă un titlu atât de mare, a fost răsplătit de organizator printr-un gest atât de mărunt. Daniel Onoriu nu a stat nicio clipă pe gânduri și și-a făcut publice toate frustrările, pe pagina personală de Facebook. Gestul nu a fost trecut cu vederea de fani, care i-au adresat pilotului diverse cuvinte urâte.

„Am venit la Câmpulung Muscel, în fața primăriei, am făcut o grămadă de postări pe Facebook să vină oameni, au venit o grămadă de oameni datorită mie.

Sunt Daniel Onoriu, campionul României, unicul în România, campionul României de viteză în coastă, motociclism și carting. Nimeni n-a mai făcut asta!

Am mașina asta care e mașina supremă. Nu că aș fi avut eu nevoie de un premiu de la sărăciile astea de pe aici, a venit un copilaș și mi-a dat diplomă de participare”, a spus Daniel Onoriu pe Facebook, potrivit wowbiz.

Daniel Onoriu, presimțire tulburătoare despre moartea sa: „A început Dumnezeu să lucreze cumplit de tare cu mine”

Daniel Onoriu a fost implicat în alt scandal, de curând

În urmă cu doar puțin timp, fostul campion de raliu a fost implicat în alt scandal, care a luat destul de mari proporții la vremea aceea. Acesta a fost acuzat atunci de faptul că s-a implicat să strângă fonduri pentru o campanie umanitară, însă a furat donațiile. O apropiată din anturajul familiei fetiței care avea nevoie de banii aceia a declarat faptul că bărbatul s-a oferit să facă public cazul Valeriei și să strângă suma de bani necesară unui noi tratament. Chiar dacă, inițial, femeia spune că Daniel Onoriu a fost foarte amabil, ulterior, aceasta declară faptul că bărbatul nu a dat familiei de fapt niciun ban, mai mult, s-a comportat foarte urât cu cei care l-au sunat pentru a-i cere explicații.

”Domnul se laudă că s-au strâns bani, dar nu au ajuns în conturile de donații. A jignit-o foarte tare pe persoana care l-a contactat. În primul rând, domnul acesta ( n.r. Daniel Onoriu) a fost contactat de unul dintre susținătorii Valeriei și i-a răspuns și i-a oferit această variantă, să meargă în emisiune, să vorbească despre caz.

Noi am fost bucuroși cu toții, că se va vorbi undeva despre cazul Valeriei. Valeria suferă de SMA de timp 1, amiotrofie spinală musculară. Valeria trebuie să facă în august a șasea doză de tratament, conform schemei de tratament pe care a început-o în octombrie. Ideea este că modalitățile de donare care sunt aprobate de părinții Valeriei nu au apărut, în afară de strângerea de fonduri de pe Facebook.

A fost postat contul bancar al domnului ( n.r. Daniel Onoriu). Noi nu am zis în momentul acela nimic. Am zis că, probabil, vor fi transferați câțiva bănuți. În fine, ideea este că noi nu am zis că vrem sume de bani... Ideea este că domnul se laudă că s-au strâns bani, dar nu au ajuns în conturile de donații.'', a declarat Iuliana, apropiată a familiei copilului, potrivit spynews.

Cum și-a cunoscut Daniel Onoriu soția: ”Ca în filme”. Povestea de dragoste neștiută dintre cei doi

Fostul pilot nu a fost de acord cu acuzațiile aduse atunci

„Am încurajat prietenii mei să facă donații, milionari, fani ai mei. Unii dintre ei nu au Facebook, așa că au trimis în contul meu. Valeria este un copil bolnav și am aflat despre ea pe Facebook. Părinții ei nu mi-au dat niciun mesaj să-mi spună un simplu ''Mulțumesc!''.

Nu e vorba de o sumă mare. Nu am știut de contul fetiței până acum și eu le-am afișat pe contul ei. Nu am avut timp, mi-am convins prietenii să doneze bani, bani pe care îi am în buzunar... '', a declarat Daniel Onoriu, tot pentru sursa menționată anterior.

Isabela Onoriu, informații CUTREMURĂTOARE despre operația soțului ei: ”A fost măcelărit”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel