Daniel Onoriu a fost eliberat din arest: „Am rămas șocată când am văzut că...”

Data publicării:
Daniel Onoriu, foto Instagram
Descriere foto: Daniel Onoriu, foto Instagram

Daniel Onoriu își va petrece sărbătorile acasă.

Daniel Onoriu ar fi putut urma să-și petreacă sărbătorile în spatele gratiilor, întrucât acesta mai primise 30 de zile de arest, după ce a încălcat ordinul de protecție impus de Isabela, fosta sa soție. Din fericire pentru pilot, a avut loc recursul deciziei, când instanța a decis înlocuirea arestului preventiv cu arestul acasă. Mama acestuia este în culmea fericirii, după aflarea noii sentințe, declarând faptul că s-a rugat în fiecare zi ca pilotul să-și poată petrece sărbătorile acasă, lângă cei dragi.

”M-am rugat și aseară și de dimineață la Dumnezeu și am spus în rugăciunea mea, cu toate că știam că până acum au fost numai femei în completul de judecată, am zis <<Doamne, te rog frumos să lucrezi la inima judecătorilor și procurorilor>>. Ulterior am realizat ce am zis, cuvintele pe care le-am spus în rugăciune. După m-am gândit că cum ar fi dacă ar fi doi bărbați, judecători și procurori, iar la 10:30 și jumătate am rămas șocată când am văzut că erau doi bărbați”, a spus Jeni Onoriu, potrivit Spynews.ro.

Scandal de proporții în familia lui Daniel Onoriu, după ce ar fi încercat să se sinucidă, în arest: „Face un an de când l-au tăiat”

 

Daniel Onoriu a fost eliberat din închisoare

Daniel Onoriu se va putea bucura de libertate începând cu ziua de 14 decembrie. Chiar dacă nu era sigură de acest verdict, mama pilotului de curse spera și simțea că această minune se va întâmpla. Femeia se gândea deja să-i trimită acestuia un pachet în arest, pentru sărbători. 

”Deja va veni acasă în seara aceasta. Nu mai pot de bucurie, mâine trebuia să-i fac și pachet și să ne ducem la vizită și mă și gândeam așa, că voiam să-i fac mâncare gătită. Mă gândeam, dacă vine acasă!? Cu toate că eu n-am superstiții, dar am zis că cel mai bine să primesc de la instanță care va fi decizia”, a mai zis mama lui Daniel Onoriu.

 

Un lucru decisiv în eliberare lui ar fi trauma prin care acesta a trecut de curând, când a stat 55 de zile în comă, din cauza unei operații la stomac.

”El chiar a zis în fața judecătorilor că ar vrea să facă sărbătorile acasă. Am dus astăzi tot dosarul lui pe care mi-a fost dat de la spital, plus ieșirile din spital! Le-am dus și le-am pus acolo pe pupitru unde au stat avocații, ca să vadă procurorul și judecătorul așa cum a fost el, prin ce a trecut”, ne-a mai spus mama lui Daniel Onoriu.

Isabela Onoriu, primele declarații după ce soacra ei a declarat că o va contacta să-și retragă plângerea. Soția lui Daniel Onoriu rupe tăcerea!

 

Familia pilotului, acuzații dure

Familia pilotului o acuză pe Isabela că ar fi vinovată de toată această situație. Aflați în plin proces de divorț, Daniela Onoriu declara recent faptul că femeia are și pretenții financiare mari și că nu mai ține cont de nimic.

„Ea nu ține cont că Daniel este încă soțul ei și, mai mult decât atât, Daniel are un dosar medical de care chiar ea se văita că e mare și foarte greu. Dintr-o dată, Daniel prezintă un pericol pentru ea. Așa de mare e pericolul încât ea a ales să locuiască vis-a-vis de casa fiicei lui Daniel, pe aceeași stradă cu fiul lui Daniel și alți doi verișori!

Sigur că are pretenții financiare, doar nu credeați că nu-și urmărește interesele?! Nu sunt cerințe de partaj în urma divorțului jumătate-jumătate. A pus condiții să iasă pe plus cu mult mai mult!

Din păcate, părinții lui Daniel stau cu avocații și merg la întâlniri de mediere. Toată lumea e dezamăgită. Ții în casă o persoană cinci ani și persoana se dovedește a fi o străină!”, a mai declarat Rebeca Onoriu, în exclusivitate, pentru click.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel