Dani Oțil, UMILIT de Andra și Cătălin Măruță: Băi, ce răutăcioși! Ăștia nu știau că sunt în baie și că-i aud!

Data actualizării: | Data publicării:
Foto: Instagram Cătălin Măruță / Dani Oțil
Descriere foto: Foto: Instagram Cătălin Măruță / Dani Oțil

Dani Oțil a fost umilit de Andra și Cătălin Măruță. Ce au putut spune despre el și despre Mihaela Rădulescu.

Vezi și: "Mă însor cu Lidia Buble!" Fost concurent Asia Express, ANUNȚUL momentului în showbiz

Invitat în podcastul lui Radu Țibulcă, Dani Oțil a povestit un moment stânjenitor prin care a trecut în relația cu Mihaela Rădulescu.

Chiar dacă nimeni nu le-a dat vreo șansă din cauza diferenței uriașe de vârstă, pentru că Mihaela Rădulescu era cu 11 ani mai mare, cei doi au reușit timp de șase ani să le demonstreze cârcotașilor că vârsta nu este un impediment, atâta timp cât există iubire adevărată. 

Matinalul de la "Neatza cu Răzvan și Dani" a dezvăluit cum au reacţionat Andra și Cătălin Măruță atunci când au aflat că el formează un cuplu cu Mihaela Rădulescu.

"Mi-aduc aminte de o scenă mișto. Eram la un restaurant și noi eram aici și Măruță cu Andra la o masă lângă. Erau deja împreună de ceva timp. Ne-am congratulat că știi cum e, starurile-ntre ele… Ne-am salutat așa, de la distanță. Mihaela a intrat în baie și noi toți așteptam la intrare. Vedeam prin geam discuțiile. Am sesizat că se vorbește de noi și era normal.

Țin minte că a ieșit Mihaela și a zis: Băi, ce răutăcioși! Ăștia nu știau că sunt în baie și că-i aud!

Prima remarcă a fost: Bă, Mihaela e înaltă, dar ce-o fi văzut la piticul ăla? Bine, au fost mai mult răutăți, dar nu le discutăm decât la podcast-ul lui Măruță. Eu o iubesc pe Andra. Îmi place și profesional, și personal, am fost în turneu împreună și mi-am dat seama că nu am cum s-o urăsc. Ăsta-i poporul!", a dezvăluit Dani Oțil, în cadrul podcast-ului de pe Youtube.

Adda, mesaj EMOȚIONANT după ce a aflat că suferă de o boală gravă: Aș vrea să-i dau în cap cu ranga

Ce-l deranja pe Dani Oțil la Mihaela Rădulescu în timpul relației lor

 

Deși în 2014, au decis de comun acord să meargă pe drumuri separate, Mihaela și Dani au rămas în relații bune, iar vedeta se bucură pentru fericirea fostului ei iubit.

"Mă bucură fericirea oricui, cu atât mai mult a celor cu care mi-am împărțit bucăți de viață. Nu sunt genul de muiere care crede că „alta ca mine nu mai găsește”. E un țățism, sincer. Întotdeauna se va găsi o femeie mai potrivită cu un bărbat de care nu mai ești legată. Happy end pentru toți, așa-s poveștile frumoase", a declarat Mihaela Rădulescu înainte ca Dani Oțil să devină tată. 

Invitat în podcastul „La Fileu”, găzduit de Speak, Dani Oțil a dezvăluit, printre multe altele, ce-l deranja la Mihaela Rădulescu, în timpul relației lor.

„Ea a fost cea care a făcut primii 50 de pași ca să fim împreună. Pot spune că Mihaela a vâslit în barca asta, dar nici eu nu am stat chiar degeaba”, mărturisea Dani Oțil în trecut. Cei doi s-au despărțit în anul 2014. „Există viață după Mihaela Rădulescu. Iată-ne aici! Eu mai vorbesc cu Mihaela și avem glumele noastre. (...) Doi ani după relația cu Mihaela… Doamne! Mă simțeam o unealtă, o ustensilă”, povestea Dani Oțil la Antena 1, în urmă cu ceva timp.

În podcastul „La Fileu”, Dani Oțil a spus: „Mihaela Rădulescu, ori de câte ori povesteam ceva tare acasă, zicea: Păi asta am făcut eu acum zece ani. Te desfundai. Îi ziceam: Tu știi că eu m-am dat pe tiroliană de pe stâlpul așa… Ea zicea: Tu știi că noi am coborât 15 oameni pe tiroliană într-o emisiune la mare? M-am simțit super de...”

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Giorgiana Croitoru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel