"Mă însor cu Lidia Buble!" Fost concurent Asia Express, ANUNȚUL momentului în showbiz

Data actualizării: | Data publicării:
Foto: Instagram Lidia Buble
Descriere foto: Foto: Instagram Lidia Buble

O declarație făcută în direct a luat prin surprindere pe toată lumea. Cine este bărbatul celebru din Asia Express care o ia de soție pe Lidia Buble. 

Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute artiste din România, iar în ultima vreme, după despărțirea de Răzvan Simion, aceasta a stârnit controverse cu relațiile sale. 

Ultima dată s-a zvonit că artista ar fi într-o relația cu nimeni altul decât omul de afaceri Horațiu Nicolau, fost patron TeleSport, post de televiziune pe care l-a vândut trustului Realitatea. Cei doi au fost surprinși împreună, într-un weekend, într-un club luxos din Capitală. În spațiul public au apărut mai multe imagini din care reieșea că între cei doi nu ar exista doar o simplă prietenie, dovadă fiind gesturile vedetei, care se pare că-l atinge, public, în mod afectuos, pe omul de afaceri. Nici Horațiu Nicolau nu s-ar fi ferit de astfel de gesturi, răspunzând în aceeași notă, prin atingeri afectuoase și țineri de mână.

Înainte de asta, relație oficializată de această dată, Lidia Buble s-a iubit cu Harlys Becerra, actor de origine cubanează.

Atunci, Lidia Buble a declarat că este "foarte fericită" și "foarte împlinită pe toate planurile", dar la scurt timp după aceste declarații cei doi s-au despărțit.

"Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea (n.r. cu Harlys Becerra), trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile.

În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, ne-vedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi", a transmis Lidia Buble pe Instagram, la acea vreme.

Marius Manole, despre avansurile primite de la Lidia Buble

Mai mult, chiar dacă nu au format un cuplu oficial, Marius Manole și Lidia Buble au avut mai multe declarații intime.

Invitat în platoul emisiunii "La Măruță" de la PRO TV, Marius Manole a acceptat să participe la jocul sosurilor picante și a fost nevoit să răspundă și unor întrebări destul de incomode, legate de viața personală.

"Spune numele unei vedete din showbiz-ul românesc care ți-a făcut avansuri", suna întrebarea citită de Cătălin Măruță.

Deși la început a vrut să refuze să răspunda sau să citească întrebarea cu voce tare, Marius Manole s-a răzgândit și a spus că: "Și mie mi-e drag de ea! Lidia Buble... Dar la modul declarat, și unul, și altul. A fost reciproc. Și era pe timpul când nu mai era cu Răzvan. Deci nu am intrat (n.r. în cuplul lor)".

"Da, s-a mers departe tare, cred că până la Victorie. Unde să meargă mai departe?! Pe ce bază?", a spus Marius Manole, întrebat dacă relația a mers mai departe.

"Băi, dar Lidia Buble, că tot urmăresc tot felul de lucruri, nu venea dintr-o familie de... (n.r. neoprotestanți)", a spus Cătălin Măruță.

"Ba da! Dar e foarte drăguță. Eu mor după ea! Da, vine din familie... dar cred că și-a depășit familia. Cred că familia o reneagă în fiecare zi. Nu! Ei sunt mulți frați care se iubesc între ei", a continuat Marius Manole.

Lidia Buble, disperată să se mărite în Asia Express

Asta nu este tot, pentru că în emsiunea Asia Express, difuzată anul trecut, acolo unde Lidia Buble a participat alături de sora ei, Estera, vedeta a tot făcut declarații despre măritiș, sperând până în ultimul moment că se va căsători pe parcursul emisiunii cu cineva.

Atunci concurentă în competiția de la Antena 1, Lidia Buble a atras numeroase critici pentru modul în care se purta cu bărbații pe care-i întâlnea pe drum. 

"Mă însor cu Lidia Buble"

 

O declarație surprinzătoare a fost scăpată în spațiul public chiar de un coleg al Lidiei Buble din Asia Express. 

Prezentatorul a dat cărțile pe față, spunând că o va lua de soție pe Lidia Buble. Este vorba despre Cuza, care a declarat, în direct la radio, că dacă ar fi să aleagă pe cine ia de soție dintre Lidia Buble, Estera Buble și Elwira Petre, în topul clasamentului ar fi Lidia Buble.  

"Nu mai, măi, mă însor cu Buble, cu Lidia, o pup pe sora ei și Elwira e căsătorită, are copii, adică nici nu poți să faci glume, da...", a spus Cuza, la radio.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Giorgiana Croitoru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel