Adda, mesaj EMOȚIONANT după ce a aflat că suferă de o boală gravă: Aș vrea să-i dau în cap cu ranga

Data publicării:
Instagram Adda
Descriere foto: Instagram Adda

Adda a făcut un anunț foarte trist ieri. Artista a primit un diagnostic crunt din partea medicilor. Ce mesaj a transmis vedeta după ce toată lumea a aflat despre boala de care suferă. 

Adda a fost diagnosticată cu Borelioza și Bartonella și va urma un tratament agresiv deoarece inflamația și toxinele i-au ajuns la creier. Artista spune că medicii i-au greșit inițial diagnosticul și nu au acționat la timp. Adda a transmis un nou mesaj trist după ce a primit multe mesaje de încurajare din partea fanilor. 


"Vă mulțumesc tuturor pentur mesaje, acum sunt mai bine. Am bocit o săptămână când am aflat ce se întâmplă în corpul meu, dar acum gândesc pozitiv. (...) Credeți-mă aș vrea să-i dau în cap cu ranga, cu toporul, cu bâte, cu șpray-uri, ca să dispară din corpul meu. Da, trebuie să îmi păstrez simțul umorului cu mine ca să nu o iau razna. (...) Cred cu tărie că această boală este vindecarea mea. Știu că este un paradox, dar așa o să îmi vindec traumele mele sufletești și ceea ce mă bântuia de mult timp. (...)", le-a povestit Adda fanilor din mediul online.


În urmă cu un an, Adda a ajuns la urgență, în urma unei reacții alergice grave. Vedeta avea edem la nivelul gâtului, astfel că îi era dificil să respire. Mai mult, pe corpul acesteia apăruse o urticarie atipică, despre care avea să afle că poartă denumirea de Dermografism. După luni de zile de investigații, medicii i-au pus diagnosticul de intoleranță la Histamină și vedeta a început să urmeze un tratament dificil și un regim alimentar extrem de restrictiv. Săptămâna aceasta, artista a anunţat că a fost diagnosticată greşit.


"Este o mare problemă, și din păcate nu este singulară pentru că atunci când vorbim despre această boală și anume, Borelioza, boala Lyme sau boala cu o mie de feţe. Simptomatologia este extrem de variată, și poate mima peste 200 de afecțiuni. De aceea prevenția, educația, informarea, tratamentul sunt extrem de importante. Este o problemă de sănătate publică, subraportată, subdiagnosticată. Este foarte important, pentru fiecare dintre noi, să reținem câteva lucruri extrem de importante. În primul rând, înainte să pui un diagnostic, ai nevoie de un istoric. Din păcate, puțini pacienți își amintesc că au fost mușcați de o căpușă, pentru că are o substanță anestezică în lichidul pe care îl lasă atunci când mușcă și nu își mai amintește nimeni de acea mușcătură, mai ales că nu doare, nu apar modificări locale", a declarat medicul Tudor Ciuhodaru la Antena Stars. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel