Dani Oțil, mesaj tranșant pentru cei care îi critică restaurantul: „Suntem cu pretenții”. Bobonete se plângea în trecut de nota de plată uriașă

Data publicării:

Dani Oțil le-a transmis un mesaj celor care spun că locația sa are prețuri prea ridicate.

Dani Oțil conduce unul dintre cele mai de lux restaurante din zona de nord a Capitalei, unde fel de fel de vedete îi calcă pragul frecvent. Cu toate acestea, nu doar o dată, oamenii s-au plâns de prețurile destul de mari pe care celebrul prezentator a ales să le pună în meniul său, una dintre aceste persoane fiind chiar Bobonete, care povestea în trecut, mai în gumă, mai în serios, faptul că s-a speriat când a primit nota de plată. Astfel, vizibil deranjat e comentariile cârcotașilor, Dani Oțil s-a hotărât să le transmită acestora un mesaj public pe Instagram, unde le-a explicat faptul că locația sa este una cu „pretenții”.

„Răspundem răutăților de pe internet, glumițelor cum că la noi este scump, deși suntem un restaurant de nord, de mare calitate, cu servicii și pretenții, prețurile sunt astea care sunt, nu sunt cele mai mari de pe nordului”, a spus Dani Oțil pe Instagram.

Citește și: Cum a prins-o Mihai Bobonete pe bonă, după ce consumase câteva pahare: „Nu putea să mai vorbească”

Bobonete, întâmplare amuzantă în restaurantul lui Dani Oțil

În trecut, în cadrul propriul podcast, acolo unde l-a avut invitat și pe Răzvan Simion, Mihai Bobonete a povestit o experiență pe care a avut-o în restaurantul condus de Dani Oțil. Acesta spune că s-a dus să ia masa acolo alături de niște prieteni, iar la final nota de plată a fost una total neașteptată. Astfel, comediantul i-a cerut ospătarului să îi aducă nota corectă, crezând că acesta a făcut o încurcătură între mese. 

"Când a venit nota eu am crezut că tu (Răzvan Simion) și Dani v-ați certat. Am zis atunci că Neatza cu Răzvan și Dani va rămâne doar Neatza cu Răzvan. Mâncasem patru felii de șnitel și oricum șunca aia nu era de la el, era niște salam trimis de la maică-sa și când m-am uitat pe notă: 15.00 de lei. M-am uitat în spate, nu știu cine era acolo, Adrian Ilie și i-am spus: "Băi Adi, ai încurcat notele". Nu eram și noi frații lui Dani? De ce am venit? Am crezut că doar ne arată nota. Când ne-a zis Dani că avem de plătit 15.00 de lei am crezut că am spart ceva când am trecut de la baie, am dat peste frigiderul de vinuri și l-am dat jos. 

Mai ții minte ce mizerie de vin ne-a dat să bem? Că cică e un vin special, că bea doar Papa. Probabil bea Papa după ce-l vomită... și tu mi-ai zis la un moment dat, când mă uitam la vita aia, "Mai ușor", dar eu n-am știut că e calculat la gură. Foarte urât m-am simțit. I-am zis atunci că nu mai vin.", a povestit Mihai Bobonete în cadrul podcastului Da Bravo!, în trecut. 

VEZI și: Dani Oțil angajase o bonă cercetată într-un dosar penal. A fost suspectată că și-a incendiat clientul

Dani Oțil și-a pierdut clienții, după comentariul lui Bobonete

Invitat la rândul său în cadrul altui podcast realizat de Mircea Nuțu, moderatorul i-a spus prezentatorului de la Neatza faptul că a fost în trecut în locația sa, unde vita a avut un gust extrem de rău. Acela a fost și momentul în care Dani Oțil a răbufnit și nu i-a oferit doar lui replica, ci și lui Bobonete.

"Nu, că dintr-o glumă a lui Bobonete mi-am pierdut jumătate din clienți, mai zi și tu. Deci, după ce că e scump, e și prost. Da, se întâmplă. Sunt loturi și loturi. Așa este, îmi asum.", a spus și Dani Oțil în cadrul podcastului "Marfa și banii



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel