Cum a prins-o Mihai Bobonete pe bonă, după ce consumase câteva pahare: „Nu putea să mai vorbească”

Data publicării:

Mihai Bobonete a povestit una dintre peripețiile pe care le-a avut de-a lungul timpului cu bonele.

Mihai Bobonete l-a avut recent invitat pe Dani Oțil în cadrul propriul său podcast de pe Youtube, unde ambii tătici și-au povestit propriile întâmplări pe care le-au avut de-a lungul timpului cu bonele responsabile să aibă grijă de copiii lor. Astfel, chiar dacă a trecut ceva vreme de la această întâmplare, actorul i-a povestit prezentatorului de la Antena 1 o situație în care s-a panicat extrem de mult, întrucât era departe de casă și nu avea niciun fel de control asupra lucrurilor. După ce deveniseră părinți pentru prima dată, Bobonete și soția sa se hotărâseră să plece la mare, fiind siguri de faptul că micuțul e pe mâine bune. 

„Noi am avut bonă, Ioana o chema și când avea copilul 2 sau 3 ani ne-am decis să facem prima noastră ieșire la Vama Veche și să lăsăm bona cu copilul în weekendul ăla acasă. I-am explicat, i-am dat bani în plus și am plecat vineri la mare. Și na, am ajuns destul de târziu, pe la 21:00 și ne-am schimbat și noi de ieșit și am apucat să beau vreo două pahare. Pe la 21:30, când știam că e ora de băiță, am zis să o las să-și facă treaba și apoi să sun și eu să vă dacă copilul a adormit.”, a declarat Bobonete, în cadrul podcastului „DA BRAVO!”. 

Citește și: Dani Oțil angajase o bonă cercetată într-un dosar penal. A fost suspectată că și-a incendiat clientul

Bona lui Bobonete consumase alcool

În momentul în care s-a lăsat seara, actorul a sunat-o pe bonă pentru a se asigura de faptul că micuțul este bine. Când a răspuns la telefon, acesta a fost surprins să vadă faptul că femeia avea o voce diferită și lega cu greu propozițiile. În acel moment, Bobonete nu a mai stat pe gânduri și și-a sunat numaidecât fratele să meargă să verifice cum stă situația.

„Am sunat-o pe bonă să văd ce face copilul. Mi-a răspuns și mi-a zis că „Uite, copilul e bine, se doarme foarte bine, eu mă uit pe Antena 1 la concurs și vreau să-ți spun că Temișan pare că nu îmbătrânește”. Și zic „Alo, dar copilul?”, „Copilul e bine, eu am coborât mai devreme să-mi iau niște apă minerală de la chioșc, dar copilul doarme”. Și o întreb dacă a băut ceva. Și mi-a zis că două pahare înainte de culcare, că tot timpul bea și acasă. Nu putea să mai vorbească, am închis telefonul și norocul meu a fost că Andi venise vinerea aia în București și l-am sunat să meargă urgent acolo.”, a continuat actorul.

Citește și: Cum l-a țepuit Mihai Bobonete pe Gabriel Cotabiță. Cântărețul, avertisment în privința comediantului: „E periculos. Ăsta o să-ţi ia lucruri din casă”

Bobonete a prins-o pe bonă că a furat haine

După acel episod, Bobonete spune că a iertat-o pe femeie. Cu toate acestea, după o perioadă de timp, Ioana a făcut un nou pas greșit și i-a trădat din nou încrederea actorului.

„Am iertat-o, am trecut peste și după ce ne-am mutat și Cătălina mi-a zis că are impresia că bona asta ne cam ia din haine și i-am zis că nu are cum, nu mai știe ea de ele. Și într-o seară, am ieșit în oraș și am pus o bluză cu flori pe umeraș, pe mânerul de la șifonier și când m-am întors nu mai era acolo. Și mi-a zis că nu știe nimic și a treia oară mi-a zis că a luat-o ea.”, mai spune Bobonete.

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel