Dani Oțil angajase o bonă cercetată într-un dosar penal. A fost suspectată că și-a incendiat clientul

Data actualizării: | Data publicării:

Dani Oțil a angajat o bonă pentru fiul său care, în cele din urmă, s-a dovedit a fi o fostă cercetată penal.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au unit destinele oficial cu mai multe luni în urmă, iar nunta fastuoasă a fost subiectul primelor pagini din presă la momentul respectiv. Cei doi împart un trecut lung și plin de povești captivante. Și Gabriela, dar și Dani au pornit de jos, făcându-și loc și dând din coate pentru a se afirma în lumea showbizului din România.

Vezi și: Cum arăta soția lui Dani Oțil la început de carieră. De unde a plecat și unde a ajuns Gabriela Prisăcariu

Gabriela este model, în timp ce Dani este prezentator TV, și amândoi au programele încărcate când vine vorba despre viețile lor profesionale, motiv pentru care apelează la serviciile bonelor.

Totuși, ei nu își pun toată speranța în femeia care are grijă de casa lor și de Tiago, întrucât aceștia doresc mai mult ajutorul decât preluarea atribuțiilor părintești de către altcineva.

Dani a povestit un episod dintr-o experiență cu o anumită bonă, iar în acest fel bărbatul arată că acorda mult timp discuțiilor cu persoana care urma să stea cu ei în casă. Astfel, vedeta sugerează cât de solicitantă este această meserie, având în vedere că a schimbat mai mult de două bone într-un timp relativ scurt:

„Am avut și o situație mai ciudată. Am ales o doamnă care nu a mai fost bonă și o înțeleg. Am luat-o pentru că voia să învețe meseria de bonă. A mai lucrat în România, dar într-un alt domeniu. Ea s-a retras pentru că i s-a părut foarte greu. Eu dedicam primele 4-5 seri pentru discuții, ca să văd cu cine îmi las copilul. Niciodată nu-l lăsam pe Tiago singur cu bona în casă, pentru că la toate era același început. (…)”, a spus el, în cadrul podcastului lui Mihai Bobonete, notează Wowbiz.

Vezi și: Gabriela Prisăcariu, lăsată cu un gust amar în gură, după gestul făcut de o agenție de modelling: „Și eu mi-aș dori un Ferrari”

Mai departe, Dani explică cum femeia care se ocupa de propriul copil a fost implicată într-un dosar penal, după ce anagajatorul său luase foc. Spre fericirea lui Dani și a Gabrielei, femeia a fost declarată nevinovată. Norocul a constat în numeroasele camere de filmat din casa unde aceasta lucra.

„Ea a fugit practic. A zis că se duce să își înscrie fetița la liceu și să-i dau și două zile libere. Când a plecat, ea și-a luat și periuța de dinți, iar eu am mai fost părăsit în viață și știu cum e… Voiam să știu și eu cu cine stau la masă. Și ea a zis ”Nici nu știu ce să povestesc, că mă tot întrebați. Eu am avut o viață grea. Poate așa un element, dar nu cred că vă interesează. Eu am avut o cercetare penală”. Ea a lucrat pentru un cetățean străin și în timp îi călca rufele, omul a ieșit din baie cu tot capul în flăcări și a început să urle. Bărbatul a stat câteva luni în comă, dar nu pot să dau foarte multe detalii. Noroc că avea omul camere în casă și că s-a văzut că ea călca”, a mai povestit prezentatorul.

Vezi și: Dani Oțil, dezvăluiri emoționate din copilărie. Ce greutăți a înfruntat: „Mă doare sufletul, eu am fost sărac”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel