Dani Oțil, fază penibilă. Matinalul de la Neatza, copleșit de rușine: „Prin ce am trecut... vai de capul meu”

Data publicării:
Dani Oțil/ captură video Youtube
Descriere foto: Dani Oțil/ captură video Youtube

Dani Oțil le-a povestit fanilor una dintre întâmplările ciudate prin care a fost nevoit să treacă.

Dani Oțil este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai naturali, dar și amuzanți prezentatori TV din România. Și-a păstrat aceeași imagine, odată cu trecerea timpului, și nu uită să mențină o relație cât mai apropiată cu fanii săi, prin intermediul rețelelor de socializare. Asta s-a întâmplat și acum, când matinalul de la Neatza le-a povestit urmăritorilor săi una dintre situațiile stânjenitoare prin care a fost nevoit să treacă, doar pentru a-și achiziționa o cafea. 

Astfel, soțul Gabrielei Prisăcariu spune că obișnuiește dintotdeauna să consume cafeaua cu zahăr, însă trendurile actuale, cât și toți profesioniștii din domeniu, spun să evităm să facem acest lucru. Din acest motiv, Dani spune că s-a simțit extrem de inconfortabil, în momentul în care a trebuie să facă acest lucru.

„Mi-am luat și eu o cafea la pachet și prin ce am trecut.. vai de capul meu. Am vrut să cer zahăr, puțin, că nu beau cu mult zahăr, dar mama a băut-o așa, tata, bunica a băut-o așa, la mine la serviciu când aveam 17, 18 ani toată lumea o bea așa, aș fi vrut să o beau și eu așa, dar ce credeți? Noi ăștia cu emisiunile TV, cu băutorii de cafea profesioniști, ăștia de pe pe TikTok, ne-ați zăpăcit. Acum, ca să cer zahăr la cafea, îmi ia mai mult decât îmi lua să cer prezervative la farmacie, când eram în facultate.”, le-a povestit Dani Oțil fanilor, pe rețelele de socializare. 

VEZI și: Cristi Brancu îl face praf pe Vali Vijelie. Susține că a luat țeapă de la artist: „Pentru mine nu mai valorează nimic. E foarte rușinos”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dani otil (@daniotil)

Îndulcitorii pe care nu trebuie să-i adaugi niciodată în cafea

Mai mult, chiar dacă trendurile actuale spun că ar trebui să înlocuim zahărul din cafea cu miere sau cu alte tipuri de îndulcitori, Lidia Fecioru contrazice aceste păreri. Specialista spune că nici măcar zahărul brun nu este un înlocuitor mai bun, chiar dacă mulți oameni îl consideră sănătos, motiv pentru care cel mai bun tip de îndulcitor pentru cafea rămâne în continuare zahărul alb.

„Nu îndulciți cafeaua cu miere, pentru că nu are nicio valoare, trendul... problema este că ne îmbolnăvește. Toată lumea mănâncă zahăr brun. Ce înseamnă zahărul brun? Zahăr necurățat. Nu mai bine îl luăm pe ăsta curățat? Că nu mănânc cantitatea pe care aș putea să o mănânc, mănânc mai puțin, asta e cu totul altceva.”, spune Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, în exclusivitate la Pastila de Frumusețe de la Spectacola.

Citește și: Oana Radu, declarații șocante după divorț. Cătălin Dobrescu, acuzat de agresiune și furt: „Mi-a spus că o să ne bată pe amândouă”

„Îndulcitorii sunt interziși”

De asemenea, sub nicio formă nu ar trebui să adaugi în cafea pastilulețe destinate diabeticilor, care, din perspectiva Lidiei Fecioru, ar trebui să fie consumate doar de persoanele care se confruntă cu acest diagnostic. Există însă anumiți oameni care preferă să adauge acești îndulcitori în cafea, pentru considerentul că nu îngrașă la fel cum o face zahărul.

„Îndulcitorii sunt interziși atât timp cât nu suntem diabetici sau nu avem o altă boală la care este interzis zahărul, nu avem voie să consumăm acei îndulcitori. E interzis!

Mai bine bei cafeaua amară. Nu o mai îndulci. Las-o așa”, a mai spus  bioenergoterapeutul.

Citește și: Alimentul considerat a fi „aur” pentru ficat și creier. Lidia Fecioru: „Avem nevoie de el”

Vă invităm să urmăriți mai jos emisiunea cu Lidia Fecioru:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel