Dani Oțil, fără perdea la adresa lui Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache: „A crezut că vrem noi să-l punem într-o lumină proastă”

Data publicării:
Radu Siffredi, Dani Oțil/ captură video Youtube
Descriere foto: Radu Siffredi, Dani Oțil/ captură video Youtube

Dani Oțil și-a spus părerea sinceră cu privire la mai mulți concurenți de la Power Couple România.

Dani Oțil a fost invitatul special al podcastului Fiertzi pe Power Couple, alături de Speak și Florin Ristei, unde celebrul prezentator TV a dezvăluit mai multe detalii din cel mai nou show de pe Antena 1, pe care îl prezintă. Mai mult, întrebat despre care sunt concurenții care i-au lăsat o părere negativă, Dani Oțil a făcut fără ezitare un top.

„Sunt oameni care m-au surprins negativ, băieții mai ales. Lino, spre exemplu, el nu e chiar așa, cel pe care-l vedem. Sincer i-am spus și în față, mie ori mi se pare că a avut niște traume în copilărie, pentru că uneori își spune de tot stop la ce vrea să zică și zice lumea că-i nebun. Dar are și foarte multe bariere, enorm de multe, când termină argumentele începe să înjure, să zică.. mi s-a părut că dacă trebuie să ne batem cu cineva nu e primul cu care ies la bătaie, el ar fi ăla de la geam care înjură.”, a declarat Dani Oțil, în cadrul podcastului Fiertzi pe Power Couple. 

Citește și: Cum a reușit Dana Săvuică să slăbească: „Pentru mine a fost cea mai bună soluție”. Cele mai mari greșeli pe care trebuie să le eviți într-o dietă / VIDEO

Dani Oțil, părere despre iubitul Oanei Matache

Al doilea personaj pe care Dani Oțil îl pune pe lista neagră este chiar iubitul Oanei Matache, despre care spune că are o altă personalitate față de cum lasă el să se vadă la televizor.

„Pe Radu evident că nu-l cheamă Siffredi, și-a pus numele real pe Instagram, are un nume foarte românesc. El vine și după un scandal, ei au dozat foarte greu toată povestea cu Oana și familia și acum sunt ok, oamenii au văzut cât de mișto sunt împreună, acum, separat, Radu nu ești cine știe ce, dar împreună ești mult mai mișto. E un tip smart (n.r. deștept), dar nu se înțelege că e smart, pentru că tot timpul își bagă și își scoate și de mai multe ori a crezut că are cineva ceva cu el și că vrem noi să-l punem într-o lumină proastă, că așa e la televizor. Ei sunt generațiile tinere, care nu au trăit cu foarte mult televizor și spun că ăia au ceva cu ei.”, mai spune el.

VEZI și: Tensiuni între Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple România. Bărbatul a început să țipe, iar artista a izbucnit în lacrimi: „Plângeam pentru că îmi venea să mă opresc”

Ce spune despre Emi de la Noaptea Târziu

Nici Emi nu a rămas fără să fie „comentat” de Dani Oțil, acesta spunând că artistul este extrem de sensibil și la orice pas își induce stări de rău, nefirești pentru un bărbat. 

„Trei, Emi. Dacă i s-a făcut rău la o probă sau gândul că va fi o probă scârboasă vorbește cu tine și face așa (n.r. i se face rău). Și pe Natanticu îl pun pe lista neagră, mi-a ucis toate momentele de emoție. Ori de câte ori aveam în vilă seară un moment în care să vorbesc sincer cu ei, el zici că era pramatia clasei. Cu Natanticu aș ieși la bătaie”, a continuat Dani.

VEZI și: Val de critici după ce Rebeca, fetița care i-a dat viață Mădălinei Manole la Românii au Talent, nu a primit Golden Buzz-ul: „Dovadă clară de frustrare sau de rea intenție”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel