Dani Oțil, cadou neașteptat pentru Gabriela Prisăcariu, de ziua sa de naștere. Reacția vedetei: „Divorțez”

Data publicării:

Dani Oțil și-a surprins soția cu un cadou inedit, de ziua sa de naștere. 

Gabriela Prisăcariu își sărbătorește curând cea de-a 30-a aniversare. Dani Oțil nu a mai rezistat însă și și-a dorit să-și surprindă soția cât mai curând. În acest sens, îndrăgitul prezentator i-a făcut acesteia un cadou inedit, ținând, de asemenea, să imortalizeze momentul pe rețelele de socializare. Dacă blondina se aștepta să fie surprinsă la ceas de aniversare cu o cină romantică, un set de bijuterii sau, de ce nu, o vacanță exotică, mirarea i-a fost mare, în momentul în care a văzut ce i-a pregătit partenerul ei de viață. Modelul i-a transmis acestuia, în spirit de glumă, că divorțează, după ce a văzut „cadoul”, căci este vorba despre o mașină de spălat. 

„Vreau să-și spun că faci 30 de ani și am luat o mașină de spălat. E tot ce-ți dorești, avem una care merge, dar...”, a transmis Dani Oțil în mediul online. 

„Divorțez.”, a fost replica pe care a primit-o de la soția sa, în spirit de glumă. 

VEZI și: Metoda inedită prin care Dani Oțil face economie. Gabriela Prisăcariu l-a dat de gol

 

Dani Oțil, îngrozit de suma pe care soția lui a cheltuit-o la cumpărături

Cuplul este extrem de activ în mediul online, publicând extrem de des imagini și videoclipuri cu activitățile pe care le desfășoară în fiecare zi. Recent, cei doi au fost împreună la cumpărăturile săptămânale, când prezentatorul matinalului de la Antena 1 s-a arătat a fi șocat de suma pe care a cheltuit-o soția sa acolo. Extrem de multe persoane se plâng în ultima vreme de prețurile ridicate, iar vedetele nu fac o excepție. Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au cheltuit nici mai mult, nici mai puțin de 546 de lei. 

„Mai bine îmi iau televizor color. E 700 de lei televizor color LED.”, a spus Dani Oțil, pe rețelele de socializare. 

„E scump foc să mergi la cumpărături. Aceasta ar trebui să fie reelsuri-le,  nu cum ne schimbăm noi sau ce și-a mai luat nu știu ce. Nu, mergi la cumpărături și face reels cum dai toată alocația fiului tău pe niște cumpărături. E amuzant cum Dani crede că aceste cumpărături ne vor ajunge tot anul.”, a adăugat și Gabriela Prisăcariu. 

„Credeam că o să chelesc”. Clipe de groază pentru Gabriela Prisăcariu, după ce a născut. Problemele de sănătate cu care s-a confruntat soția lui Dani Oți

Dani Oțil, copilărie fără posibilități

Totuși, dacă acum are tot ce își dorește, în copilărie Dani Oțil nu a fost tot atât norocos. Prezentatorul povestea recent cum, până la vârsta adolescenței, nu a avut bani nici să-și cumpere o ciocolată, pe care o vedea mereu în vitrina unui magazin.

„Nu vreau să trecem într-o zonă emoțională, dar să știi că am momente multe în care îmi sare în cap aceeași imagine. După 90, în loc de pâine, era tutungerie, care era ca o consignație. Acolo, tot timpul puneau ciocolată în vitrină. Eu făceam antrenamente destul de grele atunci, dar fără bani, și mă pusese și fratele meu atunci să merg la sală după 14 ani, și îmi amintesc cum mă opream și mă uitam în vitrină la ciocolată. Am descoperit mai târziu că nu era cel mai scump brand de ciocolată. Cred că în primul an în care tot vedeam ciocolata aia nu am avut niciodată bani să o cumpăr, avem 14 ani atunci, în 94.”, a declarat Dani Oțil, în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu.

Tocmai asta i-a motivat să ajungă doi oameni de sucses și să nu mai ducă lipsă de nimic, susține Răzvan Simion. 

„Tot atunci ne-am apucat și de treabă și cumva ne-am promis atunci că noi nu o să... noi ne-am câștigat banii de la 17 ani. Ne-am angajat în 1998.”, a completat și Răzvan Simion.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel