Dana Săvuică s-a fotografiat goală, în cadă. Vedeta, în ipostaza lui Marilyn Monroe / FOTO

Data publicării:

Dana Săvuică a scăpat complet de inhibiții, în ultima postare făcută pe rețelele de socializare.

Dana Săvuică se menține într-o formă excepțională la vârsta de 52 de ani, fiind, în continuare, simbolul feminității, dar chiar și una dintre cele mai râvnite femei de la noi din țară. Vedeta s-a arătat a fi întotdeauna lipsită de orice inhibiții și nu s-a ferit în a mai poza în anumite ipostaze provocatoare. Totuși, ultima sedință foto realizată de aceasta a surprins în totalitate fanii, care nu se așteptau să o vadă pe Dana Săvuică în această ipostază. Vedeta s-a fotografiat astfel în cadă, complet dezbrăcată, savurând un pahar de șampanie. Ideea a plecat de la o secvență filmată de Marilyn Monroe în 1954, pe care Dana Săvuică o admiră extrem de mult. 

„Am făcut câteva poze și când am văzut că ieri, pe doi noiembrie, în 1954, Marilyn Monroe a filmat scena cu cada din filmul «Șapte ani de căsnicie», m-am gândit că am și eu pozele și am făcut o corelare între cele două, dar nu e făcut profesionist, a fost o idee de-ale mele, sunt făcute cu telefonul. Fotografiile sunt făcute de prietena mea Carmen Negoiță. Una dintre trăsăturile castelului în care ne aflăm este că într-una dintre camerele mari cu geamuri imense există acea cadă fix în cameră, nu este baie separat și ne-a plăcut mult ideea să facem niște poze acolo, și ea are pe Instagram-ul ei.”, a declarat Dana Săvuică, potrivit click!

VEZI și: Dana Săvuică, dieta RAPIDĂ. A slăbit 5 kilograme într-o săptămână: „Trebuie să rămânem în niște limite”

 

Ce are în comun Dana Săvuică cu Marilyn Monroe

Dana Săvuică o consideră în continuare pe Marilyn Monroe a fi simbolul clar al feminității și eleganței. Vorbind despre aceste trăsături, vedeta și-a adus aminte de un pictorial pe care ea l-a realizat în trecut în revista renumită pentru adulți, dezvăluind astfel ce are în comun cu marea actriță.

„Marilyn Monroe este una dintre femeile cu feminitate și eleganță și reprezintă până la urmă un simbol internațional al feminității și într-adevăr am niște tangențe cu ea. Să nu uităm că prima mea apariție în Playboy a fost realizată identic după primul ei pictorial în Playboy, ea a fost prima în America eu am fost prima în România. Chiar si după 20 de ani de la pictorial mi se cere autograf.”, a mai adăugat Dana Săvuică, pentru sursa citată.   

VEZI și: Părinții Danei Săvuică au întâlnit-o pe Regina Elisabeta a II-a: „Când a auzit că ei reprezintă România...”

 

Ce spune vedeta despre noul ei iubit

Pe lângă cariera de succes de care se bucură astăzi, Dana Săvuică încearcă să-și pună la punct și viața personală, după divorțul prin care a trecut recent. Aceasta a dezvăluit astfel faptul că este într-o relație în prezent, dar a vorbit și despre motivele pentru care nu dorește să se afișeze în mediul online cu bărbatul.

„Eu lucrez, am treabă, deci nu pot să am grijă să fiu atentă cu el, așa că fiecare și-a făcut programul lui. Nu este gelos iubitul meu, de ce ar fi gelos? Comunicarea ar fi trebuit să fie cheia în orice relație de cuplu, pentru că atunci când nu mai este comunicare, practic s-a închis totul. Comunicarea vine cu acea iubire dar în același timp și cu respect, deci trebuie să respecți partenerul și să nu intri în zona lui intima, de confort. Nu îmi afișez iubitul pe rețelele de socializare pentru că nu este nevoie.

O femeie când se simte iubită și atrăgătoare este adevărat că înflorește, dar să știi că și singurătatea poate avea unele aspecte pozitive pentru că atunci când ești singur ai o libertate absolută. Poți să faci ce vrei tu, cum vrei tu. Nimeni nu te mai trage la răspundere de ce așa și nu așa? Dar, este adevărat și bărbații au importanța lor în viața noastră.”, a mai spus vedeta.

Citește și: Dana Săvuică rupe tăcerea. Cine sunt bărbații din showbiz care i-au făcut avansuri



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel