Dana Rogoz, criticată aspru de către fani: „Ți se văd costele. Esti anorexică?”. Ce le-a răspuns vedeta gurilor rele

Data publicării:
Sursa foto: Dana Rogoz, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dana Rogoz, instagram

Dana Rogoz a fost criticată dur de fani din cauza aspectului fizic. Vedeta le-a dat un răspuns pe măsură. 

Dana Rogoz este una dintre cele mai iubite vedete din showbiz-ul românesc. Cu toate astea, actrița a fost criticată dur din cauza aspectului fizic. Deși a născut de două ori, vedeta se poate mândri cu o siluetă de invidiat, însă gurile rele au ținut să o critice pentru faptul că a slăbit prea rău. Dana Rogoz nu a stat prea mult pe gânduri și le-a răspuns celor care o judecă. 

Dana Rogoz, criticată aspru de către fani

"Esti prea slaba." "Ti se vad coastele." "Mai mananca si tu ceva". "Esti anorexica?" Pe toate le-am auzit, dar odata cu trecerea anilor am inceput sa ma simt din ce in ce mai bine in pielea mea. Si e pur si simplu o chestiune de cum m-am setat. In adolescenta ma comparam continuu cu modelele din revista si ba nu-mi placeau picioarele mele, ba mi se parea ca am soldurile prea late, genunchii ciudati, gambe prea mari, sanii prea mici...

Atunci imi era rusine sa port sort, ca nu cumva sa ma asez la un moment dat picior peste picior si sa mi se vada punctele de celulita. Desi aveam evident un tonus mult mai bun, al varstei. Acum rad relaxata, pentru ca am inteles ca cel mai important e sa fim sanatoase la trup si la minte. In rest, fiecare decide pentru el care e forma corpului in care se simte bine. Corect?.'', a scris Dana Rogoz pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz)

Dana Rogoz, declarații neașteptate despre abuz

Dana Rogoz a recunoscut că a avut parte de mai multe abuzuri, însă de fiecare dată când a vrut să vorbească despre acest subiect a avut parte de reacții total neașteptate. 

,,Am încercat și eu atunci să vorbesc despre hărțuire și am avut parte de tot felul de reacții de care, din păcate, a avut parte și Viorica și, ce am constatat cu tristețe, este că noi nu știm să primim o astfel de veste și evident avem o fugă față de emoția asta nasoală, pe care o astfel de mărturisire o stârnește în noi" a dezvăluit Dana Rogoz.

Citește și: Dana Rogoz, amintiri dureroase la 8 ani de la moartea tatălui ei: Am început să plâng necontrolat

Dana Rogoz, despre momentele grele din viața ei. Cum a trecut peste: „Îți trăiești suferința și după aceea mergi mai departe”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel