Dana Rogoz, despre momentele grele din viața ei. Cum a trecut peste: „Îți trăiești suferința și după aceea mergi mai departe”

Data publicării:
Dana Rogoz, foto Instagram
Descriere foto: Dana Rogoz, foto Instagram

Dana Rogoz și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentele grele din viața ei. 

Dana Rogoz este una dintre cele mai apreciate actrițe. Vedeta se mândrește cu o familie superbă, dar și cu o carieră de succes. Cu toate astea, Dana Rogoz a trecut și prin momente mai tensionate. Într-un interviu recent, vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit despre cum reușește să depășească aceste momente. 

„Foarte rar ajung să spun nu se poate! Sunt un om cu multă inițiativă și foarte muncitor. În momentul în care îmi propun ceva, sunt determinată să o fac. Nu sunt un om leneș, urăsc lenea. Sunt om care a tras întotdeauna, nu am așteptat să-mi cadă din cer și m-am și lovit în jurul meu de nu se poate, de oameni care încercau să oprească lucrurile, dar mai mult m-au ambiționat.

Situațiile dramatice sunt cele legate de sănătate, de pierderea celor dragi. În momentele acelea trebuie, pur și simplu, să-ți trăiești suferinta și să accepți că lucurile astea se întâmplă. Nu e ok nici să te minți, nici să cauți un bine în lucrurile astea, uneori lucurile sunt, pur și simplu, rele. Îți trăiești suferinta și după aceea mergi mai departe, ajutată de oamenii care contează în viața ta. În minte am familia, ei m-au ajutat mereu să trec peste lucrurile acestea complicate”, a spus Dana Rogoz pentru click.ro

Motivul pentru care Dana Rogoz a apelat la psiholog după ce a devenit mamă

Vedeta a mărturisit că a apelat la un specialist după ce a născut primul copil deoarece avea niște probleme din trecut care o măcinau. Mai mult decât atât,  maternitatea și noile temeri resimțite în calitate de proaspătă mămică îi accentuau anxietatea.

„Într-adevăr, întotdeauna am transmis celor care nu îmi sunt foarte apropiați senzația că am mereu foarte mare încredere în mine și că sunt mereu un om vesel și optimist. Că n-am efectiv nicio problema'. M-am protejat. Și am adunat, și am adunat, și am tot adunat multe, fără să le las să iasă niciodată la suprafață”, a scris Dana Rogoz pe blogul ei.

Dana Rogoz a precizat că se confrunta și cu coșmaruri, care nu îi dădeau pace deloc.

„Aveam coșmaruri în fiecare noapte. Mă rog, mereu am fost colegă cu coșmaruri mișto, încă de prin liceu, dar în perioada aceea, după ce tata murise de câteva luni, cu Vlad bebeluș, le-am luat ca pe un semnal de alarmă. Am zis hai să văd totuși ce e cu nopțile astea agitate, ce e cu mine, cu doliul pentru tata, cu noua postură de mamă.

Aveam atâtea întrebări, de fapt, că nici nu știam la prima ședință de terapie din viața mea ce să îi spun mai întâi psihoterapeutului. Cu ce să încep. Abia după multe ședințe am realizat că, în sfârșit, îmi dau ocazia să trec printr-un proces de autocunoaștere, de multe ori al naibii de dureros, dar extrem de necesar. Și cu cât au trecut anii, mai ales în raport cu Vlad, iar acum cu Lia, am înțeles că terapia a fost cel mai bun cadou pe care am putut să mi-l fac', a dezvăluit Dana Rogoz pe blogul ei.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel