Dana Rogoz, amintiri dureroase la 8 ani de la moartea tatălui ei: Am început să plâng necontrolat

Data publicării:
Sursa foto: Dana Rogoz, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dana Rogoz, Instagram

Dana Rogoz a făcut o postare foarte emoționantă pe rețelele de socializare, la 8 ani de la moartea tatălui ei.

Dana Rogoz a făcut o postare extrem de emoționantă pe Instagram, unde și-a amintit despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei și, anume, când tatăl vedetei s-a îmbolnăvit extrem de tare, fiind internat la terapie intensivă, după care și-a pierdut viața. Actrița a început mai întâi prin a scrie și câteva rânduri despre perioada când tatăl ei trăia, dezvăluind cadoul pe care acesta i l-a făcut odată cu împlinirea vârstei de 18 ani.

"Majoratul mi l-am făcut într-o discotecă din regie. Eram îmbrăcată cu o bustieră albastră “sexy”, cu o fustă de blugi extrem de scurtă, dar “sexy”, pe care o prietenă îmi cususe cifrele 1 si 8, și niște tocuri “sexy”. Am primit atunci cele mai multe seturi de lenjerie intimă din viața mea, toate foarte “sexy”. Tata mi-a oferit cadou o păpușă de porțelan. Mi-a spus că e o păpușă care compensează păpușile lipsă din copilăria mea, când el nu mi-a fost aproape. M-am emoționat pe moment, dar mai mult cu trecerea anilor. Tata e păpușa de porțelan din vitrină.", a scris Dana Rogoz pe Instagram.

Tatăl Danei Rogoz fusese transferat la terapie intensivă

"Îl mutaseră pe secția de terapie intensivă cu o zi înainte. Dar mă rugase să îi aduc un iaurt din rezerva lui, așa că m-am întors în clădirea în care fusese inițial internat. Am intrat în încăperea aceea micuță, cu o hartă mare și fără televizor, și m-am mirat că patul lui era strâns și noptiera golită. O doamnă în halat roșu a venit grăbită spre mine, pe holul spitalului, cu o pungă cu hainele lui, iaurtul și o banana. “Păi am înțeles că tot aici se va întoarce după ce iese de la terapie.” – “Dacă iese, nu-i problemă domnișoară, imediat îi pregătim patul la loc.” Am plecat plângând cu punga într-o mână. Tata e o pungă de plastic cu haine.", a continuat ea.

Ce a pățit actrița când făcea cumpărături pentru pomana tatălui ei

"În supermarket, împreună cu frații mei, Radu si Andrei, dar și cu Monica, soția lui Andrei, cumpăram prosoape, farfurii, căni și mâncarea preferată a lui tata, pentru pomană. Frate-miu îi alesese o pereche de ciorapi noi, și în drum spre casa de marcat am citit pe eticheta că erau “șosete antibacteriene”. Ne-a bufnit râsul, d-ăla isteric, necontrolat. Dar când am ajuns să plătim, pe banda de supermarket, am observat un pieptăn micuț, nou, de pus în haina lui. Nu știam obiceiul și nu eram pregătită pentru detaliul ăla. Brusc, pieptănul ăla ridicol, care se mișca lent pe banda de cauciuc, mi s-a părut cel mai trist lucru din lume. Și am început să plâng, necontrolat. Tata e un pieptăn.", a scris Dana Rogoz.

Tatăl Danei Rogoz a murit acum 8 ani

Actrița a făcut această postare pentru că pe 10 mai, în urmă cu 8 ani de zile, tatăl ei și-a pierdut viața.

"Tata e în amintiri, e în poveștile mele, e în poze, e în cimitir, e în anumite obiecte care mă înconjoară, e în fleacuri, tata e în detalii. Pentru că tata a murit acum fix 8 ani.", a încheiat actrița.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel