Dana Nălbaru, dezvăluiri despre boala lui Dragoș Bucur. Cu ce afecțiune a fost diagnosticat soțul ei: “M-am panicat”

Data publicării:
Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, foto Instagram
Descriere foto: Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, foto Instagram

Dana Nălbaru a dezvăluit cu ce afecțiune a fost diagnosticat soțul ei, Dragoș Bucur. 

Dana Nălbaru a făcut dezvăluiri despre boala cu care se confruntă Dragoș Bucur. Soțul ei suferă de o afecțiune din cauza căreia trebuie să fie foarte atent. Mai exact, juratul Românii au talent a fost diagnosticat cu diabet, iar soția sa a povestit că, la un moment dat, acesta a avut o criză, iar ea s-a speriat foarte tare.

Dana Nălbaru, dezvăluiri despre boala lui Dragoș Bucur

Dana Nălbaru a recunoscut că nu avea habar despre această boală, însă cu trecerea timpului s-a informat, mai ales că soțul său se confrunta cu așa ceva. 

“La început nu aveam nici cea mai mică idee despre ce înseamnă hipo și hiper. Vedeam că se testează des, că își face insulina, că își cântărește mâncarea (a avut o perioadă în care mergea cu cântarul în geantă la restaurant) dar, cu timpul, am învățat cam tot ce e important să știu despre diabet. Azi acele, insulina, testele, senzorii, pompa fac parte din viața mea.(…) Despre Dragoș e vorba și o să vă spun câteva cuvinte despre viața mea alături de diabetul său. Știți, noi doi (eu și diabetul lui Dragoș) ne-am cam împrietenit. A fost dragoste la prima vedere pentru că a venit la pachet cu proprietarul”, a povestit Dana Nălbaru pe blogul său, notează wowbiz.ro.

Vedeta a mărturisit că Dragoș Bucur trebuie să aibă mare grijă la stilul său alimentar, dar în principiu, duc o viață normală, la fel ca a altor familii. 

“Face așa de bine si de discret (are grija de el) încât reușește să ne ferească pe noi (pe mine si pe copii) de diabet. Nu se plânge niciodată, nu spune niciodată ‘nu pot’ atunci când am nevoie de ajutor (si poate nu tot timpul se simte bine), nu e mofturos sau pretențios, ba e chiar vesel și mereu gata să găsească o soluție”, a mai spus Dana Nălbaru.

Dana Nălbaru: „O singură dată m-am speriat îngrozitor”

Dana Nălbaru a povestit că s-a speriat foarte rău la un moment dat, când soțul său a intrat în hipo și asta pentru că își uitase borseta cu teste și insulina la un hotel din Paris. Deși s-a panicat, vedeta a mărturisit că i-a adus repede niște zahăr soțului ei și a așteptat să își revină. 

“O singură dată s-a enervat tare. Când și-a uitat borsetă cu teste și insulina la hotel, în Paris. Iar eu, o singură dată m-am speriat îngrozitor.

Într-o noapte, când a intrat în hipo și i-a luat câteva zeci de secunde bune ca să mă recunoască și să-mi poată spune ceva. M-am panicat, desigur, i-am adus zahăr și am așteptat să își revină”, a mai scris vedeta.

Citește și: Dragoș Bucur, după mărturisirile Danei Nălbaru: „Mi-am dat seama că a devenit cool să fii ateu și un semn de primitivism să fii creștin”

Semnul divin primit de Dana Nălbaru înainte de a se pocăi: „Mi-a fost rușine de mine. Începusem să am îndoieli că e bine ceea ce fac”

Dana Nălbaru, despre adopția fiicei sale: „Am simţit nevoia să salvez viaţa cuiva, oricât de lipsit de modestie sună lucrul ăsta”

Dana Nălbaru s-a retras din viața publică și s-a pocăit. De ce a luat vedeta această decizie: „Când băiețelul meu s-a îmbolnăvit am crezut că-l pierdem”

„Beat rău de tot. Dumnezeu a avut grijă de mine ca eu să nu fac pasul acela”. Dragoș Bucur, la un pas de tragedie, în adolescențăGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel