Semnul divin primit de Dana Nălbaru înainte de a se pocăi: „Mi-a fost rușine de mine. Începusem să am îndoieli că e bine ceea ce fac”

Data publicării:
Sursa foto: Dana Nălbaru, captură YouTube/ Fain&Simplu
Descriere foto: Sursa foto: Dana Nălbaru, captură YouTube/ Fain&Simplu

Dana Nălbaru a povestit cum i s-a arătat un semn divin, într-un moment de îndoială, înainte de a se pocăi.

Dana Nălbaru, o apariție rară în ultimii ani, a fost invitata lui Mihai Morar, la Fain & Simplu, acolo unde a făcut o serie de dezvăluiri emoționante. Fosta solistă HiQ a dezvăluit că la vârsta de 33 de ani s-a pocăit, însă spune că decizia nu a fost una simplă. Mai mult, artista a fost încercată de îndoieli înainte de a face pasul, însă un semn divin a ajutat-o să meargă cu inima deschisă spre botez. 

 

Dana Nălbaru a dispărut din lumina reflectoarelor, în urmă cu câțiva ani. Cu toate astea, vedeta a mai apărut din când în când pe rețelele de socializare.  Recent, soția lui Dragoș Bucur a acceptat invitația lui Mihai Morar de a veni la podcastul lui „Fain&Simplu”, acolo unde a dezvăluit motivul pentru care a decis să se retragă din viața publică și să se pocăiască. 

Dana Nălbaru s-a retras din viața publică și s-a pocăit


Dana Nălbaru a dezvăluit că nu este făcută pentru a fi persoană publică și susține că perioada în care a făcut acest lucru, mai mult a afectat-o. 

„Eu nu sunt făcută pentru a fi persoană publică. Toate lucrurile care au fost prea mult, pentru mi-au făcut rău. Prea multă lume mă cunoștea. Nu e o dramă. Nu m-a consumat, dar am avut de suferit. Nu mi-a plăcut să fiu persoană publică”, a spus Dana Nălbaru.


În cadrul interviului, soţia lui Dragoş Bucur a povestit cum o serie de evenimente care păreau să-i bage bețe în roate, au condus spre momentul în care a știut cu adevărat că vrea să se pocăiască. 

Vedeta cocheta cu ideea de a se boteza, însă avea o serie de îndoieli care îi încercau credința.

„Începusem să am îndoieli că e bine ceea ce fac. Am plecat la Botoșani la un concert. În ziua aceea s-a stricat mașina, am stat vreo 14 ore pe drum, era foarte cald și eram extrem de supărată. Mi-am spus în sinea mea: Hai, măi, ce cad eu de la credință? Dacă nu mai ești ortodox se spune că ai căzut de la credință. Am zis că gata, nu mă mai botez. Am ajuns la Botoșani, am mers în camera de hotel. Am deschis televizorul, nimic interesant. Hai să iau Biblia, o aveam la mine. Eram hotărâtă să nu mă mai botez. Am deschis Biblia și mi-a căzut pe piept o bucată de carton gros. Erau scrise două versete. Din Matei scria versetul 'Cine vine la mine din inima lui vor curge râuri de apă vie.”, a povestit Dana Nălbaru în podcastul lui Mihai Morar.

Mai mult, artista a simțit că acel mesaj este răspunsul la toate îndoielile ei și, cumva, a făcut-o să se rușineze că a avut nevoie de acel semn pentru a lua decizia. 

„Mi-a fost rușine de mine, mi-am dat seama că Dumnezeu a știut că vine momentul în care eu mă voi îndoi. Zi de zi deschisesem Biblia și nu văzusem acel carton”, a continuat Dana Nălbaru.

 

Dana Nălbaru: „La 33 de ani m-am botezat”

Dana Nălbaru, în vârstă de 46 de ani, a mărturisit că a ales calea pocăinței, pentru a fi mai aproape de Dumnezeu. 

.„Am venit la tine la podcast și nu mă mai duc la nimeni, promit. La 33 de ani m-am botezat. Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult. Astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele”. Artista spune acum că este „Dana Nălbaru, roaba lui Iisus”.

VEZI ȘI: Dana Nălbaru s-a retras din viața publică și s-a pocăit. De ce a luat vedeta această decizie: „Când băiețelul meu s-a îmbolnăvit am crezut că-l pierdem”


Dana Nălbaru:  Am pierdut prieteni dragi, apropiați, cu care nu m-am certat sau nu am avut contradicții

„Am pierdut prieteni dragi, apropiați, cu care nu m-am certat sau nu am avut contradicții, ci pur și simplu drumurile noastre s-au dus, au luat-o în direcții diferite. Eu am ales această cale pentru mine și pentru copiii mei, consider că este cel mai bun drum, cel mai liniștit drum și este drumul către adevăr. Alții nu cred ca mine și atunci inevitabil am fost văzută ca o ciudată care vorbește despre chestia asta și care poate să fie fericită cu chestia asta care e așa o prostie. Îmi asum lucrul ăsta”, a explicat ea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel