Dana Marijuana s-a mutat într-un container. Artista nu își mai permite să plătească facturile: ”Nu mai rezist. Am vândut tot”

Data publicării:
Dana Marijuana, foto Facebook
Descriere foto: Dana Marijuana, foto Facebook

Facturile uriașe au împins-o pe Dana Marijuana la un gest drastic: artista a vândut tot și s-a mutat într-un container. 


Dana Marijuana trece prin mari probleme de ordin financiar. Vedeta spune că valul de scumpiri a îngropat-o în datorii. Deși s-a chinuit să facă economii, să nu aprindă lumina și chiar să se spele mai rar, facturile continuau să crească, lăsând-o în imposibilitatea de a plăti. Ajunsă la capătul puterilor, artista s-a decis să vândă tot și să se mute în Constanța, într-un container.

 

”Noi am făcut o economie mare, cu becuri economice, cu gazul, nu prea ne-am spălat și ne-au venit facturi de zeci de milioane, nu mi s-a părut corect. Ideea este că nu mai rezist. Nu mai am cu ce. Am vândut tot. Mai mult de atât, nu pot.”, a declarat Dana Marijuana, la Antena Stars.

Deși, ca spațiu, containeru ar putea oferi un oarecare confort, la nivel de utilități, artista mai are ceva de tras. Vedeta nu are încă apă și nici curent, astfel că duce un trai destul de incomod. Cu toate astea, ea spune că este hotărâtă să meargă mai departe și să rezolve toate problemele legate de confort. 


”Nu am apă, nu am curent, aveam niște panouri, dar s-au spart. Trebuie să le înlocuiesc. Apa o cumpăr momentan. Trebuie să fac un puț.”, a mai spus ea.

VEZI ȘI: Dana Marijuana a vrut să se sinucidă. Moartea iubitului a devastat-o: „Am vrut să plec și eu”

 

Problemele cu facturile sunt de câteva luni bune

În urmă cu câteva luni, Dana Coteanu, pe numele ei real, susținea că se descurca foarte greu și că rămăsese fără apă caldă și căldură, în prag de iarnă, asta după ce contorul de gaz i-a fost blocat.

”Problema este în felul următor, eu locuiesc într-o clădire veche. Noi aveam două apartamente. Într-unul stăteau copiii, iar eu stăteam mai sus. Am crezut că am același contor și sus, și jos. Am raportat contorul de gaz timp de trei ani de când stau aici. Când m-am mutat jos, pentru că am renunțat la apartamentul de sus, am constatat, după ce am adus un specialist, că aveam un cu totul alt contor, nu era cel de la care eu dădeam indexul. Pentru neplată a fost suspendat, corect.

Am vorbit la firma de la care am închiriat spațiile în care stau, le-am explicat situația, ei au plătit factura, dar, cu toate astea, noi așteptăm de o lună să se pună contorul și nu ni se mai pune. De la firma de unde am închiriat au sunat și ei, am sunat și noi să întrebăm de ce nu vin să ni-l pună. Dar ne duc cu zăhărelul și cu vorba și nu ne dau nicio soluție să ni se pună contorul la loc”, a declarat Dana Marijuana pentru fanatik.ro

VEZI ȘI: Dana Marijuana se pregătește de nuntă. A trecut peste moartea iubitului: „M-am așezat la casa mea, sunt bine”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel