Dana Marijuana se pregătește de nuntă. A trecut peste moartea iubitului: „M-am așezat la casa mea, sunt bine”

Data publicării:
Dana Marijuana, foto Facebook
Descriere foto: Dana Marijuana, foto Facebook

Dana Marijuana a trecut printr-o dramă cumplită, în urmă cu aproape un an. Iubitul ei a murit subit, în urma unui accident ciudat. 


Daniel Burlacu, iubitul Danei Marijuana, a murit, în urmă cu aproape un an. 

Artista avea o relație cu Daniel Burlacu de câțiva ani. Bărbatul avea 49 de ani, era tatăl a trei copii și fost campion mondial de box. Prea multe detalii despre accidentul în care a murit acesta nu se cunosc. Daniel Burlacu ar fi căzut de pe o scară, în restaurantul său și s-a lovit la cap. În urma accidentului, acesta ar fi murit la spital. 


La 10 luni de la tragedie, artista și-a regăsit zâmbetul. După luni întregi de suferință și gânduri sinucigașe, Dana Coteanu și-a refăcut viața și are planuri de nuntă. 
 

„ În sfârșit acum sunt bine! Slavă Domnului. Ne dorim în continuare să ne căsătorim, nu s-a schimbat nimic din planurile noastre pentru viitor. Acum m-am așezat la casa mea, sunt bine.

Nu mai am nici acel local din Centrul Vechi, l-am închis, vreau să revin să fac bijuterii, să mă fac creatoare de bijuterii. M-am mutat împreună cu iubitul meu și ne este foarte bine. Nu gătește nimeni în casă, nici eu, nici el, momentan doar ne cumpărăm mâncare”, a declarat Dana Marijuana, pentru Click!.

 

 

Dana Marijuana a vrut să se sinucidă

La opt luni de la tragedie, Dana Marijuana recunoaștea că a fost pe punctul de a se sinucide, din cauza durerii. Artista spunea că viața ei s-a schimbat și că spiritualitatea a ajutat-o să meargă mai departe.

 
„Mi s-a oferit o altă viață. Mi-a picat cerul în cap după ce am venit de la mare și am vrut să plec și eu. Am vrut să las totul. Am zis că nu pot să trec peste toate cele. Apropiații, familia, prietenii și un anumit om extraordinar au văzut neliniștea mea. E un pic greu să renaști și s-o iei de la capăt”, a mărturisit Dana Marijuana la Antena Stars.

Artista s-a reapucat de muzică și are încredere că viitorul ei va fi unul fericit, în ciuda tragediilor trăite.

„Consider că sunt la apogeul vieții mele, spiritual vorbind. Mă bucur că nu se întâmplă lucrurile foarte rapid, se întâmplă mai lent și calculat. Încerc, astăzi, să le fac pentru viitor. În continuare voi arăta și alte părți ale mele, artistice, muzicale. Am două piese în lucru”, a spus artista.


Dana Marijuana, mesaje de la iubitul mort. Mărturii cutremurătoare: „L-am simțit lângă mine total

Invitată în platoul emisiunii Teo Show, de la Kanal D, Dana Marijuana a vorbit despre trăirile pe care le are în această perioadă ș despre semnele pe care le primește de la iubitul său. 

„Nu am văzut accidentul. După ce s-a terminat treaba, l-a văzut cineva și l-am găsit acolo.

A venit o salvare, nu aveau prim ajutor, am chemat a doua salvare. Îmi arată în fiecare zi că există și mai ales că suntem în preajma sărbătorilor de Paște și sărbătorim, dacă putem să spunem așa, reînvierea lui Iisus și asta mă întărește și îmi dă răspuns că și el va veni înapoi. 
Lași corpul, nu mai poți să te întorci în el, pleci, ești în tot universul și la un moment dat universul te reface.

L-am simțit lângă mine total. Îl simt zilnic total, mai ales că am stat șapte ani de zile zi și noapte. Văd cum diavolii, moartea care i-a adus moartea, adică o femeie, mi-a râs în față. Asta s-a întâmplat real, om la om”, a povestit Dana Marijuana în emisiunea Teo Show. 

Dana Marijuana crede că iubitul ei a fost blestemat

Artista a relatat câteva întâmplări bizare, care au avut loc cu puțin timp înainte ca Daniel Burlacu să moară. Ea crede că acesta a fost blestemat de către o femeie cu care era certat.


„Când o dragoste e pură, răul se vede. E o femeie bolnavă și malefică, există, care a venit la noi acasă, înainte de chestia asta. Daniel s-a dus să o dea afară, ei nu i-a convenit și a mințit că e un criminal. Înainte să se întâmple acest necaz, el voia să plecăm din București, să nu mai avem legături cu nimeni. Am fost la mare, iar când ne-am întors de la mare a văzut o bufniță, mi-a atras atenția de trei ori să mă uit, iar el nu făcea asta. Apoi am fost la munte, ne-am trezit s-a uitat la ceas, era ora 20.00. Mi-a zis: „Băi, Dana, m-am învârtit pe aici, tot 20.00, am fost la baie, tot 20.00 (n.r- i se oprise ceasul). Era clar vizat doar el, pentru că eu nu vedeam toate semnele astea.

Cred foarte mult în revenirea lui, mai ales că era un om special, nu îmi e greu să îl depistez. Îmi dă semne zilnic că există. Îmi apare. Vărs cafeaua și se formează o față, arunc un șervețel și se formează iarăși ceva. Aud niște oameni care vorbesc și niște cuvinte care îmi spun ceva. Și la vreme. El e născut pe 07.07. Și la vreme și la ceas văd cifra aceasta. N-am cum să nu-l găsesc, e ca mine, îl simt prea tare ca să fie altfel”, a mai spus aceasta în emisiunea lui Teo Trandafir

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel