Dana Budeanu a recunoscut. Vedeta nu este împotriva vaccinului anti-COVID: „Nu sunt o antivaccinistă”

Data actualizării: | Data publicării:
Dana Budeanu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Dana Budeanu, sursa foto Instagram

Dana Budeanu susține că nu se va vaccina împotriva virusului Covid-19. De ce a luat vedeta această hotărâre?

Dana Budeanu este unul dintre cei mai controversați critici de modă. Pe lângă aria ei de activitate, aceasta și-a spus de fiecare dată părerea cu privire la măsurile pe care autoritățile le iau pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2. Chiar dacă spune că nu este o antivaccinistă, Dana Budeanu susține că nu se va vaccina anti-Covid. 


"Nu mă voi vaccina niciodată. Nu am de ce, sunt sănătoasă. Nu înseamnă că eu sunt împotriva. Ei se folosesc de numele meu. Nu sunt o antivaccinistă. Mi-am vaccinat copiii după schema aia. Cred enorm în imunizarea normală, prin contactul direct cu boala.


Eu sunt un om care nu mă voi vaccina, dar am sunat pe 7 telefoane ca să bag 100 în față, pe lista de vaccinare", a declarat Dana Budeanu, la Antena 3.

 

Dana Budeanu lovește în sistemul medical românesc. Dezvăluiri șocante: „Problema este foarte gravă”


Dana Budeanu a transmis un mesaj prin care spunea că nu va mai cumpăra niciodată cărți de la Diverta și editura Curtea Veche, din cauză că editura a lansat o campanie prin care recompensează persoanele vaccinate cu câte un cadou: NU MAI CUMPĂR ÎN VIAŢA MEA NICIO CARTE EDITATA CURTEA VECHE ŞI NIMIC DE LA DIVERTA! FATAILOR! MARS!” , a scris Dana Budeanu pe rețelele de socializare. 


„Ne pare rău că am pierdut un cititor. De fiecare dată când unul dintre voi pleacă din comunitate, o luăm foarte în serios. @danajustlove (și orice alt membru care pleacă cu ea), o să ne lipsiți.   PENTRU ĂŞTIA CARE RĂMÂNEŢI NU UITAŢI, FĂTĂLĂILOR ŞI AMEŢITELOR, CĂ PERSOANELE VACCINATE ÎNTRE 7-16 CU PRIMA DOZĂ POT MERGE ÎN ORICE MAGAZIN @divertaro DIN BUCUREŞTI SĂ-ŞI ALEAGĂ O CARTE MOCANGEALĂ. AVEM 3 CATEGORII DE CĂRŢI: FICŢIUNE, NON-FICŢIUNE ŞI CĂRŢI PENTRU COPII. PUTEŢI ALEGE DOAR CATEGORIILE, NU ŞI CĂRŢILE. CAMPANIA SE DESFĂŞOARĂ DE MÂINE (MARŢI 11 MAI) PÂNĂ DUMINICĂ 16 MAI. NU MAI PUTEŢI VENI LA MOCANGELI DUPĂ. MARŞ LA DIVERTA!” a fost răspunsul editurii, postat pe Instagram. 

 

Și Dana Budeanu plânge câteodată. Ce o emoționează pe celebra creatoare de modă: „„Niciodată nu plâng pentru mine. Plâng pentru...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel