Dana Budeanu lovește în sistemul medical românesc. Dezvăluiri șocante: „Problema este foarte gravă”

Data publicării:
Dana Budeanu, sursa instagram
Descriere foto: Dana Budeanu, sursa instagram

Unul dintre cei mai controversați critici de modă, Dana Budeanu, a vorbit despre sistemul medical românesc.

Dana Budeanu a vorbit dumunică seară în cadrul emisiunii “Subiectiv”, de la Antena3, acolo unde a avertizat asupra nesiguranței pe care medicii ne-o transmit în fiecare moment. Potrivit acesteia, medicii nu au un protocol sigur și eficient.

„Problema este foarte gravă. Deci nu este bătut în cuie protocolul oficial, din moment ce se tot modifică… Ați dat Remdesivir. Că așa a zis OMS. Ați scos Remdesivir. Că așa a spus OMS după aceea.

A existat vreun cetățean intrat în spital, vai mama lui, care să conteste protocolul? Nu, au luat și-au și-au înghițit. Ăia care au ieșit, au ieșit. Ăia care n-au mai ieșit, n-au mai ieșit.

Este o problemă cu protocolul, din moment ce se scot medicamente din el. Nu spune nimeni că schema lui X e bună și a lui Y nu e bună. Acest medic își apără schema lui. Așa cum și alți medici își apără schema lor”, a dezvăluit Dana Budeanu.

Aceasta a afirmat că cei care gestionează criza  preferă să nu discute despre acest lucru. Mai mult, creatoarea de modă susține că indiferent de regulile anti-Covid-19, cazurile de îmbolnăviri cresc la fel de tare.

„Discuția este foarte periculosă pentru că deranjează. Pe cine? Pe „specialiștii” care trebuie să dirijeze această mascaradă în care suntem cu toții. Pentru populație, adică pentru oamenii normali, este foarte important să își repete în fiecare dimineață, când se trezesc, că rata mortalității COVID este oficial de 0,1%.

De ce suntem în panică? Este aceeași rată și în țările în care am stat închiși ca sclavii. Pentru că s-a dovedit: fie că porți mască, fie că nu, cazurile cresc”, a concluzionat Dana Budeanu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel