Și Dana Budeanu plânge câteodată. Ce o emoționează pe celebra creatoare de modă: „„Niciodată nu plâng pentru mine. Plâng pentru...”

Data publicării:
Dana Budeanu, captură Foto Instagram
Descriere foto: Dana Budeanu, captură Foto Instagram

Dana Budeanu este un om extrem de sensibil, în ciuda atitudinii pe care o afișează. Celebra creatoare de modă a dezvăluit motivul pentru care plânge frecvent. 

Invitată în emisiunea de pe YouTube a artistului  Damian Drăghici, Dana Budeanu a mărturisit ce o face să plângă. 

„Niciodată nu plâng pentru mine. Plâng pentru bătrâni. Nu suport suferința bătrânilor, neputința lor. Faptul că nu trăim într-o lume care să-i venereze, să-i ajute, să-i sprijine, să-i ocrotească. Eu cred că acesta e cel mai mare păcat al lumii noastre că nu ne venerăm bătrânii datorită cărora suntem aici. Nu există azi fără istorie.


Fără ceea ce au făcut ei. Noi avem gratis astăzi ceea ce am primit de la ei. De aceea este acest dezechilibru, nu merităm să trăim ceva pentru care n-am muncit deloc! Nu respectăm oamenii care au creat tot ceea ce noi am primit, stând pe fotoliu. Nu suport felul în care au ajuns să trăiască bătrânii. Sunt și țări ce-și venerează bunicii, mamele.

Din păcate, și România, și alte state îi tratează pe bătrâni ca și cum ar fi murit deja, că nu mai pot produce. Ba da, sunt buni! Ei suntem noi. Nu poți ignora. Da, sunt impresionată de bătrâni”, a declarat Dana Budeanu

 

Am fost un fel de copil bătrân


Dana Budeanu spune despre ea că ar fi un fel de „copil bătrân” și că a visat să ajungă cine este acum decând era mică. 


„Dana cea de acum este cea pe care mi-o doream de la 5-6 ani. Eu am fost un fel de copil bătrân. Nu mi-am schimbat principiile de când îmi amintesc.

Sunt foarte încăpățânată din punctul acesta de vedere, nu fac niciun compromis de minte și de suflet. Nu va exista nimeni niciodată care să mă schimbe, ceea ce nu înseamnă adevăr pentru mine, nu există. Eu nu fac rău nimănui și nu fac compromisuri, nici de minte, nici de suflet”, a spus Dana Budeanu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel