Dana Budeanu dă de pământ cu bărbații care se pupă pe obraz sau însoțesc femeile la cumpărături: ”Astea sunt treburi de fete. Ce ai pe dedesubt? Tanga?”

Captură video Dana Budeanu, Instagram
Descriere foto: Captură video Dana Budeanu, Instagram

Dana Budeanu a transmis un mesaj ironic la adresa bărbaților care se pupă pe obraz sau însoțesc femeile la cumpărături.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dana Budeanu spune întotdeauna lucrurilor pe nume. De data aceasta, vedeta i-a luat în vizor pe bărbații care se pupă pe obraz sau însoțesc femeile la cumpărături.

Dana Budeanu dă de pământ cu bărbații care se pupă pe obraz sau însoțesc femeile la cumpărături

'Bă băiatule! Bărbații care se pupă pe obraz de două ori. Ce ați pățit, mă? Bărbații se pupă pe obraz, mă? Băi, numai fetele se pupă. Ce aveți, mă? Ce se întâmplă, mă, cu voi? Cum să vă pupați pe ambii obraji? Ce ai pe dedesubt? Tanga? Ca bărbat dă, mă, noroc și atât. Nu ne pupăm. Stai puțin. Ești foarte apropiat, te iei puțin în brațe, te bați pe spate, dar să te pupi? Vă pupați ca femeile? Apucă, mă, mână, dă noroc. Faceți exerciții acasă, dacă nu pupați-vă pe gură direct. Dați, mă, noroc, bărbătește. Salut, atât.', a spus Dana Budeanu într-un episod de pe pagina ei.

Dana Budeanu critică bărbații care merg la mall cu femeile

'Ce căutați, mă, voi bărbați, la mall să le spuneți la alea ce chiloți să își ia, ce colanți, ce blugi. Cine sunteți voi, mă? Băi? Astea sunt treburi de fete. Amețitele să meargă la mall cu gașca lor. Nu ai de ce să mergi cu ea. Ești fătălău? De ce să mergi cu ea? Ce să-i spui? Cum să mergi, mă, să atârni pe la uși pe acolo? Ce cauți acolo? De ce ești cu ea acolo? N-ai altă treabă de băieți?'

Dana Budeanu, despre bărbații cu burtă

Creatoarea de modă consideră că bărbații cu burtă sunt cei mai atrăgători.

'Băieții care un pic de burtă sunt foarte mișto. Sunt bărbați normali, este perfect normal. Sunt masculini.', a mai spus Dana Budeanu despre bărbați în urmă cu mai mult timp.

Dana Budeanu critică dur vedetele cu operații estetice

Dana Budeanu este foarte cunoscută pentru modul în care spune mereu lucrurilor pe nume oricând, indiferent despre ce persoană publică este vorba. Aceasta a criticat de-a lungul timpului extrem de multe vedete de la noi din țară, pentru modul în care se îmbracă sau se pozează pe rețelele de socializare. De data aceasta însă, Dana Budeanu a pus la zid toate femeile din showbiz cu operații estetice exagerate, care însă nu-și asumă aceste schimbări extrem de vizibile de la nivelul feței.

„Știi ce s-a întâmplat? Lor li s-a umflat buza atunci când erau însărcinate și când au slăbit, au rămas cu buzele. Se vede că ești, efectiv, raton, rățoi expandat, Donald Duck. Pentru că ți-ai băgat în gură și se vede. Din profil toate arătați ca și cum aveți niște flecuri, în loc de buze, băgate în față, ca două branțuri.

Se vede! De ce minți că nu ai? Care e ideea? Te-a întrebat cineva dacă ai? Care e scopul ca tu să arăți în halul ăla? Mai bine nu spui. Nu răspunzi și aia e, dar nu minți.”, a spus Dana Budeanu, pe rețelele de socializare. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 09 mai 2023, 18:00 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience