Dana Budeanu critică dur vedetele cu operații estetice: „Rățoi expandat, Donald Duck. De ce minți că nu ai?”

Data publicării:
Captură video Dana Budeanu, Instagram
Descriere foto: Captură video Dana Budeanu, Instagram

Dana Budeanu a pus la zid toate femeile care apelează la operații estetice și nu-și asumă aceste îmbunătățiri care apar la nivelul feței. 

Dana Budeanu este foarte cunoscută pentru modul în care spune mereu lucrurilor pe nume oricând, indiferent despre ce persoană publică este vorba. Aceasta a criticat de-a lungul timpului extrem de multe vedete de la noi din țară, pentru modul în care se îmbracă sau se pozează pe rețelele de socializare. De data aceasta însă, Dana Budeanu a pus la zid toate femeile din showbiz cu operații estetice exagerate, care însă nu-și asumă aceste schimbări extrem de vizibile de la nivelul feței.

„Știi ce s-a întâmplat? Lor li s-a umflat buza atunci când erau însărcinate și când au slăbit, au rămas cu buzele. Se vede că ești, efectiv, raton, rățoi expandat, Donald Duck. Pentru că ți-ai băgat în gură și se vede. Din profil toate arătați ca și cum aveți niște flecuri, în loc de buze, băgate în față, ca două branțuri.

Se vede! De ce minți că nu ai? Care e ideea? Te-a întrebat cineva dacă ai? Care e scopul ca tu să arăți în halul ăla? Mai bine nu spui. Nu răspunzi și aia e, dar nu minți.”, a spus Dana Budeanu, pe rețelele de socializare. 

VEZI și: Dana Budeanu, gafă de proporții! A fost reclamată de o familie care are un copil cu dizabilități

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Budeanu (@danajustlove)

Dana Budeanu, despre femeile care devin bucătărese peste noapte

Recent, Dana Budeanu punea la zid și femeile care devin influencerițe peste noapte, în ceea ce privește gătitul. Aceasta se arată a fi cu adevărat iritată de femeile din mediul online care dau fel de fel de sfaturi cu privire la o alimentație cât mai sănătoasă și care promovează mâncarea pentru „cai”, spune ea.

„Există o nouă categorie de vedete și chiar și influencere care sunt bucătărese. Nebunelor, ne-ați zăpăcit. Ne dau trucuri să mâncăm sănătos. Eu vreau să mănânc ce vreau eu. Au castronelul lor în care-și fac un aranjament cu ovăz.

Ce? Ești cal?! Cine mănâncă ovăz? Ce înseamnă asta?! Un ovăz un pic fiert, un pic umezit. Ce e, mă, aia? Aia e mâncare de cai. Știi vorba aia, „calule, mănânci ovăz?

Mâncarea adevărată, amețitelor închipuite, se face din 2 – 3 ingrediente șmechere. Ați înțeles? Cum se gătea pe vechi, din cartea Sandei Marin. Ce e aia? Ce e în castronul ăla, ghiveciul ăla? Niciun maț nu rezistă la așa ceva!

În secunda în care vedeți un singur magazin care vinde ceva fără gluten, nu mai cumpărați niciodată nimic de la ei. Apropo, nu mai fierbe pastele 18 minute. Acum, toți fac clătite, că l-au văzut pe Beckham, fac și ele acolo. Apropo, nu există bucătar care învață să gătească de pe Youtube, termomixerelor', a declarat Dana Budeanu, citată de playtech.ro.

Citește și: Războiul dintre Gina Pistol și Dana Budeanu. Abia acum s-a aflat: „Eram la început cu Smiley”

Cum este descrisă Dana Budeanu de către Ana Baniciu

Se pare însă că aceste critici dure pe care Dana Budeanu le face la adresa mai multor persoane publice nu rămân fără urmări. În urmă cu ceva timp, Ana Baniciu a făcut-o praf pe aceasta, între cele două vedete existând un conflict mai vechi, care a rămas însă aprins. 

"Rea, bârfitoare online, public și se crede prea perfectă, dar nu e. Este talentată, dar eu am boala mea. Eu am fost virală pe TikTok că am spus o treabă foarte reală despre ea, ea m-a deranjat foarte mult. Am cumpărat o rochie de-a ei într-un Turneu cu Lala Band. Adică munca mea de pe un turneu s-a dus pe rochia ei. După nenumărate discuții, în care mi-a zis "Da urâtă ești, dar urât te-ai îmbrăcat, stai într-o sărăcie de casă", am zis ok. Tac o dată, de două ori, dar și când îți zic, să nu mă enervezi.", a dezvăluit Ana Baniciu, în emisiunea "La Măruță", de pe ProTV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel