Dana Budeanu, părere tranșantă despre femeile cu botox: Arătați toate ca niște rațe

Captură video Dana Budeanu, Instagram
Descriere foto: Captură video Dana Budeanu, Instagram

Dana Budeanu și-a exprimat părerea despre femeile care aleg să își bage acid în buze.

Dana Budeanu nu are nicio reținere în a spune direct tot ceea ce gândește. Dacă multe vedete au intrat, de-a lungul timpul, în gura acesteia, de data aceasta vedeta face referire la toate femeie cu acid în buze, fie ele persoane publice sau nu. Dana Budeanu crede că această intervenție este una extrem de dificilă, iar dacă nu găsești medicul potrivit, riști să arăți ca restul femeilor ce au apelat la ea.

"Nu vă mai băgați în buze. Chestia asta cu băgatul în buze cred eu că este cea mai grea și fină intervenție estetică care se poate face. Eu cred că ori ești vreun Dumnezeu al buzelor ca medic, în rest, nimeni nu știe să facă asta. Arătați toate ca niște rațe. E păcat, pentru că tu nu mai ai trăsăturile, expresia ta nu mai există. Uitați-vă în oglindă. Aveți un bot la fel.", a spus Dana Budeanu

Cum este descrisă Dana Budeanu de Ana Baniciu

Ana Baniciu a acceptat, aum ceva timp, provocarea lui Cătălin Măruță "Spui tot sau ia gura foc?" Artista a dezvăluit mai multe lucruri, printre care a scos la iveală și relația pe care o are cu Dana Budeanu. Așadar, una dintre provocările puse de prezentator a fost să o caraterizeze pe aceasta în 3 cuvinte. Ana Baniciu nu doar că a făcut acest lucru, dar a dat și informații suplimentare despre acest conflict.

"Rea, bârfitoare online, public și se crede prea perfectă, dar nu e. Este talentată, dar eu am boala mea. Eu am fost virală pe TikTok că am spus o treabă foarte reală despre ea, ea m-a deranjat foarte mult. Am cumpărat o rochie de-a ei într-un Turneu cu Lala Band. Adică munca mea de pe un turneu s-a dus pe rochia ei. După nenumărate discuții, în care mi-a zis "Da urâtă ești, dar urât te-ai îmbrăcat, stai într-o sărăcie de casă", am zis ok. Tac o dată, de două ori, dar și când îți zic, să nu mă enervezi.", a dezvăluit Ana Baniciu, în emisiunea "La Măruță", de pe ProTV.

Citește și: Dana Budeanu o desființează pe Anda Adam: Sunt două mingi aruncate pe piept

Oana Roman, replică DURĂ după comentariile făcute de Iulia Albu la adresa ei. Ce a transmis vedeta: „Nici nu te încadrezi în bunul simț”

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 03 mai 2022, 16:56 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play