Dana Budeanu o desființează pe Anda Adam: Sunt două mingi aruncate pe piept

Data publicării:
Sursa foto: Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Instagram

Dana Budeanu nu are o părere bună despre fizicul Andei Adam.

Dana Budeanu și-a exprimat părerea tranșantă despre fizicul Andei Adam. Aceasta nu este deloc încântată de decolteul artistei, despre care spune că este greșit realizat, dar nici despre înfățișarea ei nu are lucruri prea bune de spus.

"Andra Adam nu e ok. Adică uită-te și tu la poza asta și spune-mi dacă ție îți place decolteul tău. Este greșit făcut. Sunt două mingi aruncate pe piept. Alergai, cineva ți le-a aruncat și tu le-ai prins pe piept, așa arată. Nu mai vorbesc de ce se întâmplă la față.", a declarat Dana Budeanu.

Artista a fost criticată acum ceva timp și de Iulia Albu

Anda Adam a fost comentată și de Iulia Albu, în trecut. Chiar dacă vestimentația a fost cât de cât pe placul criticului vestimentar, nici aceasta nu a fost deloc încântată de bustul cântăreței. Mai mult, Iulia Albu o compara pe Anda Adam cu păpușa Barbie.

„Am așa câteva lacrimi. Este și o să rămână o păpușă Barbie, ea așa dorește să fie, nu are o siluetă urâtă, dar exagerează cu aceasta expunere a bustului, nici dacă ar fi natural nu ar trebui expus așa. Să își vopsească rădăcinile, nu să apară așa. Are încălțămintea aurie, are un ceas potrivit pentru costum, dacă nu ar fi avut acea bluză. Așa nu, pentru că imaginea este vulgară”, a spus Iulia Albu la ProTv. 

Ce le răspunde Anda Adam celor ce o critică

Se pare că artista nu a primit comentarii negative doar de la anumite persoane publice, ci și unii dintre urmăritorii ei au constatat anumite lucruri care nu le plac. Anda Adam spune că aceste gesturi denotă faptul că persoanele care comentează au anumite frustrări și nu sunt împlinite cu viața lor.

„Mă uitam la comentarii așa și mi-am dat seama că e din ce în ce mai multă lume rea. Multe femei foarte rele, de aia am numai prieteni băieți. Se pare că femeile sunt rele și frustrate și fără buze. Mă uit la astea care dau comentarii, ceva rău de tot. Fetelor, înțeleg că sunteți neîmplinite, nesatisfăcute, nefericite, multe nici nu-mi dau follow, dar intră acolo și comentează”, a spus Anda Adam pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel