Dana Budeanu dă de pământ cu femeile care folosesc filtrele de înfrumusețare: „Sunteți atât de disperate să vă stricați fața.”

Data publicării:

Dana Budeanu le-a taxat pe femeile care apelează la filtrele de înfrumusețare, pe rețelele de socializare. 

Dana Budeanu este una dintre divele care își spun cuvântul în România. Ea este cunoscută pentru emisiunea pe care o are unde critică foarte multe comportamente și practici ale femeilor și bărbaților. De asemenea, diva se apleacă și asupra domeniilor politicii, acolo unde mai are intervenții și asupra anumitor probleme sociale de actualitate.

Dana Budeanu dă de pământ cu femeile care folosesc filtrele de înfrumusețare

De data aceasta, bruneta a dat de pământ cu femeile care apelează la filtrele de înfrumusețare, pe rețelele de socializare. Dana Budeanu susține că toată lumea e disperată să își strice fața. 

„Sunteți atât de disperate să vă stricați fața. De ce alergați? Fiți atente. Ceea ce vedeți voi pe Instagram nu este realitate. Nu mai postează una fără filtre. Ce ați pățit? De ce există această demență?”, a spus Dana Budeanu.

Totodată, Dana Budeanu nu înțelege de ce toată lumea vrea să arate la fel. 

„De ce vă puneți aceste filtre? Am înțeles că e unul care face și corpul. Cum să spun? Vă transformă în niște oi. Arătați toate la fel, zâmbiți la fel, aceiași ochi, același nas, aceleași buze. Care e ideea? Clar totul vine dintr-o nesiguranță pe care voi o aveți fizic.”, a mai adăugat Dana Budeanu în cadrul emisiunii la care a participat în urmă cu câțiva ani. 

Dana Budeanu critică femeile cu celulită

În urmă cu ceva timp, diva a abordat o problemă cunsocută. Este vorba despre femeile care au celulită pe corp. De aceea, diva transmite că aceste persoane ar trebui să nu se mai ascundă de cruntul adevăr și să accepte soarta. Vedeta îndeamnă la corp natural, fără a folosi filtre sau alte metode prin care se pot ascunde imperfecțiunile .

„Ea îl ține pe fătălău și îi face poze până se închide piscina. El a venit la piscină, dar nu apucă să de dezbrace, nu apucă să se întâmple. Efectiv, nu apucă să se dezbrace pentru că ea începe poza. Pozatul pe marginea la piscină și o auzi: 'Dă-mi să văd! Așa! E bine așa?' Nu te mai pune în 1000 de poziții că ești plină de celulită. În orice lumină de la piscină se vede că ești plină de celulită. Bine, acum este filtrul ăsta de îți pui corpul direct. Cum e ălă de față, e corp direct. Îți pui corpul, mă. Mâini, picioare, tot, sâni. Și știi ce mai se întâmplă? Ele citesc, măi. Citesc și le enervează copiii care se aruncă în apă că ei îi stropesc cartea”, a spus Dana Budeanu, potrivit kfetele.ro

Cei care își pun pantalonii peste slip

Cu toate acestea, diva continuă șirul de critici asupra bărbaților care pleacă de la ștrand sau de la plajă și își pun pantalonii peste slipul ud. Aceasta abordează pata umedă care se poate observa pe pantaloni după ce oamenii doresc să plece de la plajă. Cu toate că multe persoane practică acest obicei, diva nu a putut să nu lase neatinsă chestiunea aceasta.

„Dacă noi nu avem oameni la piscină, nu mai are nimeni. Băi murdarilor, ce înseamnă, mă, să pleci la piscină, să ieși din apă, să îți pui pantalonii pe slipul ud și să ieși pe stradă? Ai făcut pe tine? Ce este la spatele tău? Bă, când ai ajuns la piscină, de ce nu te duci mă să îți faci duș? (…) Ce e mă cu ăștia care vin cu ochelari transparenți și cu țeava la piscină. Unde vă scufundați? Jos e ciment, unde vă scufundați? Vezi că ai venit cu mâncarea în geantă, snițelul ăla de aseară bun”, a continuat Dana Budeanu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel