Dana Budeanu, nou mesaj controversat, cu privire la greva profesorilor: „Intră la ore și le spun copiilor să transcrie lecția”

Data publicării:
Captură video Dana Budeanu, Instagram
Descriere foto: Captură video Dana Budeanu, Instagram

Dana Budeanu pare că nu se lasă deloc intimidată de vocile profesorilor care o pun la zid și lansează noi acuzații dure către cadrele didactice.

Dana Budeanu s-a arătat încă de la început a fi total împotriva grevei profesorilor, adresându-le mai multe cuvinte dure cadrelor didactice care cer mai mulți bani. După declarațiile controversate care au acaparat complet spațiul public, profesorii s-au autosesizat și i-au adresat, la rândul lor, mai multe cuvinte dure vedetei, care însă par că nu au afectat-o deloc pe aceasta. În continuare, Dana Budeanu susține că mulți dintre profesorii din România nu își fac treaba corespunzător, motiv pentru care nu ar trebui să-și dorească o mărire salarială.

”Peste 50% dintre profesorii de matematică din țara asta intră la ore și le spun copiilor să transcrie lecția. Apoi, la ora următoare, le spun că nu se descurcă și că au nevoie de meditații. Repet, peste 50% din profesorii de matematică fac asta”, a declarat Dana Budeanu la România TV, potrivit Fanatik

Citește și: Dana Budeanu, umilită de o profesoară, după ce s-a opus creșterii salariale: „Eu nu pot trăi cu 3000 de lei pe lună”

Dana Budeanu, revoltată asupra cadrelor didactice

Mai mult, acuzațiile ei nu se opresc aici. Vedeta consideră că profesorii „și-au făcut-o cu mâna lor”, întrucât nu au știu să voteze inteligent și astfel au „îngropat” sistemul educațional. De asemenea, aceasta nu vede niciun beneficiu nici în proiectul „România Educată”, întrucât a putut vedea efectele negative asupra propriilor copii, care au fost afectați de sistemul educațional din România.

”Ultimii 8 ani au îngropat definitiv sistemul de educație. Am avut copii în școală și am văzut concret cu s-a distrus totul. Ăsta este proiectul România Educată! Vorbesc despre cei 80% care sunt în grevă. Ați îngropat țara cu votul vostru intelectual.”, a mai spus Dana Budeanu.

Citește și: Cât continuă greva profesorilor. Carmen Harra are răspunsul: „Să vă așteptați la niște revolte care produc niște schimbări necesare”

„Eu sunt pro să le crească, cui merită”

Acum câteva zile, Dana Budeanu oferea noi declarații cu privire la acest subiect extrem de controversat, care pare că nu se mai încheie în România. Profesorii vor bani mai mulți, însă Dana Budeanu consideră că aceste măriri ar trebui să fie aplicate numai celor care merită. Vedeta spune că în ultimii ani, cadrele didactice au avut parte de mai multe creșteri salariale, însă sistemul educațional nu s-a îmbunătățit în niciun fel, iar notele elevilor nu au excelat nici ele.

„Pe parcursul ultimilor 15 ani au crescut salariile profesorilor, eu sunt pro să le crească, cui merită. Au crescut salariile de 3-4 ori. Am înțeles că de aia e sistemul în derivă și în ultimul hal pentru că nu cresc acum salariile.

Deci de mâine dacă cresc salariile tot sistemul se repară. Vin profesorii, facem revoluție, toți copiii ies de zece. Sau ce se întâmplă? În ultimele dăți când au crescut salariile cu ce s-a îmbunătățit sistemul de învățământ din România?

Cum s-a îmbunătățit pentru copii noștri acest sistem? Vă spun eu: nu s-a îmbunătățit, a fost distrus”, a declarat vedeta, la România TV.

VEZI și: Dana Budeanu îl face praf pe Klaus Iohannis, în contextul grevei profesorilor: „El știe ce e aia să crești un copil?”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel