Dana Budeanu îl face praf pe Klaus Iohannis, în contextul grevei profesorilor: „El știe ce e aia să crești un copil?”

Data publicării:
Captură video Dana Budeanu, Instagram
Descriere foto: Captură video Dana Budeanu, Instagram

Dana Budeanu intervine și ea în scandalul grevei profesorilor de la noi din țară.

Vestea că profesorii au declarat grevă generală până când nu li se majorează salariile a stârnit extrem de multe controverse în rândul românilor. Așadar, nici persoanele publice nu au putut să rămână indiferente la acest subiect. De departe Dana Budeanu s-a arătat a fi cea mai vocală în acest scandal care pare a fi departe de la a se încheia. Vedeta nu este de acord cu cadrele didactice care spun că merită mai mulți bani, întrucât asta nu va îmbunătăți cu nimic sistemul educațional de la noi din țară, spune ea.

„Pe parcursul ultimilor 15 ani au crescut salariile profesorilor, eu sunt pro să le crească, cui merită. Au crescut salariile de 3-4 ori. Am înțeles că de aia e sistemul în derivă și în ultimul hal pentru că nu cresc acum salariile.

Deci de mâine dacă cresc salariile tot sistemul se repară. Vin profesorii, facem revoluție, toți copiii ies de zece. Sau ce se întâmplă? În ultimele dăți când au crescut salariile cu ce s-a îmbunătățit sistemul de învățământ din România?

Cum s-a îmbunătățit pentru copii noștri acest sistem? Vă spun eu: nu s-a îmbunătățit, a fost distrus”, a declarat vedeta, la România TV.

Te-ar putea interesa și: „Planul Tatoiu” prin care s-ar rezolva greva profesorilor. Monica Tatoiu, soluție inedită: „Nu salariul din învățământ rezolvă problema. Aici este o problemă structurală”

Dana Budeanu, critici la adresa lui Klaus Iohannis

Vedeta nu și-a încheiat discursul fără a face și un atac subtil asupra faptului că președintele țării nu are copil și, tocmai din cauza acestui lucru, nu știe să gestioneze corect situația. 

„Acest proiect „România educată” este exclusiv proiectul lui Klaus Iohannis. Exclusiv! Felicitări! Aduce progresismul în sistem. Ce să aducă? Păi ce, el are copii?

El știe ce e aia să crești un copil, să predai copilul la școală și sistemul să ți-l educe și să vină acasă…el nu are acest barometru. Ca să înțelegeți mascarada și că nu este despre profesori și că sunteți folosiți așa cum sunt folosite toate categoriile din România, de către sindicaliști.”, a mai transmis vedeta.

Citește și: Dana Budeanu, mesaj tranșant pentru cei care-l critică pe Rareș, câștigătorul Românii au talent: „Nu se uită la copiii lor”

Ce spune Dan Negru despre greva profesorilor

Și Dan Negru și-a exprimat recent părerea despre acest subiect care face vâlvă peste tot în mediul online, dar și la televizor, zilele acestea. Așadar, celebrul om de televiziune spune că, în realitate, problema cadrelor didactice nu ar fi banii.

„Umilința, nu banii i-a făcut pe mulți profesori să plece din învățământ! Trebuie să găsești curajul să te ridici de la “masa” la care nu mai găsești respect.. Televiziunea sau cinematografia i-au umilit mereu. Nu știu eroi pozitivi profesori in filmele, serialele sau telenovelele românești deși statul le finanțează! Statul finanțează lehamitea de România promovată in filme, seriale..

În toată lumea se fac filme în care profesorii sunt modele. De la clasicele "To sir, with love" (Domnului profesor, cu dragoste) sau "A beatiful mind" cu Russel Crowe până la "Casa del Papel" unde personajul inteligent este Professore. E o replică celebră de film românesc: "Mână întinsă care nu spune o poveste, nu primește pomană". Replica e spusă de un interlop unui profesor modest, umilit în școală, care se înhăitează cu mafia cerșetorilor. Știți vreun film românesc cu profesori eroi? Marea decăderea e lipsa de respect în toate!”, a scris Dan Negru, pe Instagram.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel