Dan Negru, reacție dură, după ce știrea cu submarinul dispărut în Atlantic a ocupat primele pagini: „Milionarii sunt breaking news. Tot din oră în oră, 300 de copii se prăpădesc...”

Dan Negru, foto Facebook
Descriere foto: Dan Negru, foto Facebook

Dan Negru a avut o reacție acidă pe rețelele de socializare, după ce peste tot circulă știrea cu milionarii morți în apele Atlanticului.

În urmă cu câteva zile, un submarin cu 5 turiști a plecat către fundul Atlanticului, astfel încât bărbații și-au dorit să vadă epava Titanicului. Nu a trecut însă foarte mult timp, iar submarinul a dispărut, moment în care toate autoritățile s-au alarmat și au început să-l caute, dorindu-și să ajungă la timp, pentru a-i scote vii din apele oceanului pe cei 5 exploratori. Din nefericire însă, după câteva zile de căutări ample, rămășițele submarinului au fost găsite lângă epava Titanicului, iar milionarii au fost și ei identificați, însă fără suflare. Această știre a ocupat primele pagini ale ziarelor la nivel internațional, iar Dan Negru este profund dezamăgit de opțiunea jurnaliștilor din ziua de astăzi. Există sunt de copii în lume care mor zilnic din cauza faptului că nu au ce mânca, dar aceste lucruri nu sunt niciodată mediatizate, spune el.

„Milionarii în submarin sunt breaking news din oră în oră. Tot din oră în oră, 300 de copii se prăpădesc din cauza foametei, spun rapoartele ONU. Din oră în oră, și unii, și alții. Despre asta e lumea. Un bogat și un sărac au murit în aceeași zi. Bogatul n-a luat nimic. Săracul n-a lăsat nimic.”, a spus Dan Negru pe rețelele de socializare.

Citește și: Promisiunea pe care Dan Negru i-a făcut-o lui Benone Sinulescu, înainte ca acesta să se stingă din viață. Prezentatorul TV a povestit totul: „Nea Beni m-a rugat”

Ce nemulțumiri are Dan Negru, cu privire la televiziunea românească

Mai mult, televiziunea românească are și ea mai multe probleme, consideră Dan Negru. La noi în țară se pune foarte mult accent pe aspectul fizic, astfel încât, dacă depășești o anumită vârstă, ești considerat a fi prea bătrân, mai spune el. Dan Negru și Andreea Esca reprezintă o excepție de la regulă, consideră îndrăgitul prezentator, întrucât, în ciuda anilor de când se află pe sticlă, aceștia continuă să facă audiențe uriașe.

„Discriminarea pe bază de vârstă. Eu sau Esca suntem niște excepții ale unei reguli nescrise care spune că după 30 de ani ești bătrân asta pentru că televiziunile din România sunt prea multe și nu și-ar permite angajați cu experiență care au alte standarde financiare. Dar, există discriminare de vârstă la noi, uitați-vă pe ecranele TV din România și pe cele din Italia, Anglia, America..”, a declarat Dan Negru, potrivit ciao.

Citește și: Fiul miliardarului de la bordul submersibilului Titan era "îngrozit" de expediție. Cine l-a convins să meargă în călătoria fatală

De vină nu este televiziune, ci publicul

De asemenea, Dan Negru consideră că de vină nu este conținutul promovat la televiziuni, ci publicul care urmărește cu sufletul la gură aceste formate mai puțin calitative. În acest sens, privitorii trebuie educați, spune el.

„Publicul trebuie educat și nu telecomanda interzisă. O spun eu, cel care a făcut emisiuni cu Mama natură dar omul are dreptul să evolueze. Telecomanda e aceeași, noi putem să evoluăm. Sunt tâlharul de pe cruce, care s-a întors la final. Mă bucur că “Jocul Cuvintelor”, un concurs despre creiere, are un succes atât de mare la public. Deci, se poate.”, a mai spus acesta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 23 iun 2023, 15:50 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience