Fiul miliardarului de la bordul submersibilului Titan era "îngrozit" de expediție. Cine l-a convins să meargă în călătoria fatală

Data publicării:
Sursa foto: CBS Sunday Morning
Descriere foto: Sursa foto: CBS Sunday Morning

Fiul miliardarului de la bordul submersibilului Titan nu a vrut să meargă în expediție și era "îngrozit" de această călătorie.

Fiul adolescent al miliardarului de la bordul submersibilului Titan era "îngrozit" de această călătorie, mătușa lui spunând că a fost de acord să meargă în expediție pentru că era Ziua Tatălui, scrie Unilad.

Nava a dispărut la mai puțin de două ore de la începutul călătoriei sale la mare adâncime, cu cinci pasageri la bord - CEO-ul OceanGate, Stockton Rush, scafandrul francez Paul Henry Nargeolet, miliardarul britanic Hamish Harding, omul de afaceri pakistanez Shahzada Dawood și fiul său Suleman Dawood.

După zile de căutări ample în Oceanul Atlantic, noaptea trecută, Garda de Coastă a SUA a declarat că submersibilul a suferit un "eșec catastrofal".

Citește continuarea pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel