Dan Negru, mesaj sfâșietor pentru fiul Mădălinei Manole: Mă gândesc de multe ori la mama ta. Când avea 35 de ani, ziarele spuneau că e "trecută de prima tinerețe"

Data publicării:

Dan Negru i-a transmis un mesaj lui Petru, fiul Mădălinei Manole, în ziua în care adolescentul a împlinit 13 ani. 

A venit și a plecat în aceeași zi, 14 iulie, o dată care pentru familia Mădălinei Manole obișnuia să fie o sărbătoare, dar care s-a transformat în durere. În urmă cu aproape 12 ani, “Fata cu părul de foc” a muzicii românești își termina drumul printre noi. 
 
A fost o tragedie națională. Artista a fost găsită în casă fără suflare, lăsând în urmă un bilet de adio sfâșietor, dar și un fiu, pe atunci bebeluș, care zilele acestea devine adolescent. Petru, fiul Mădălinei Manole, a împlinit 13 ani. 

 

Dan Negru: „îmbrățisarea mamei durează mult după ce ți-a dat drumul...”


Dan Negru, un apropiat al cântăreței, și-a amintit de „Fata cu părul de foc” și a vrut să-i transmită fiului acesteia un mesaj prin care să-i arate că vârsta nu contează. 


„Dragă Petru, 
Citesc în ziare că azi împlinești 13 ani. 
Am cunoscut-o pe mama ta, Mădălina. O femeie de ispravă care a lăsat urme atât de adânci în conștiința noastră încât, uite, vorbim mereu despre ea. Îmbrățișarea mamei durează mult după ce ți-a dat drumul. 
Mă gândesc de multe ori la mama ta. Când avea 35 de ani, ziarele spuneau că e "trecută de prima tinerețe" . Așa erau vremurile, Petru.
În anii aia, Regele Mihai sau Corneliu Coposu erau judecați după vârstă. Atât puteam ! 
Azi, Smiley are vărsta mamei tale de atunci dar nimeni nu-i mai numără anii pentru că mama ta a schimbat o mentalitate în presă : că vârsta nu e o povară. Azi, cei 86 de ani ai lui Piersic, cei 51 ai mei sau cei 50 ai Andreei Esca nu mai sunt poveri. 
De la mama ta încoace ziarele au învățat că omul trebuie să-și trăiască frumos toate zilele vieții lui, la orice vărsta. 
Să-ți trăieșți frumos zilele, Petru. 
E mult de când a plecat Mădălina...
Dar îmbrățisarea mamei durează mult după ce ți-a dat drumul...”, a transmis Dan Negru pe rețelele de socializare. 


 Pe 14 iulie 2022, Mădălina Manole ar fi împlinit 55 de ani. 

 


Anul trecut,  în ziua în care artista ar fi trebuit să împlinească 54 de ani,  Dan Negru a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, în care povestește despre o conversație pe care a avut-o cu Măfălina Manole în urmă cu mai mulți ani. Artista îl întreba de ce o evită televiziunile, iar presa îi punea etichete dureroase.

“Noi, ipocriții! O văd iar pe Mădăline peste tot. A murit în iulie. Am pus un articol de presă din 2002, când Mădălina avea 35 de ani și când ziarele spuneau că e «trecută de prima tinerețe»! Eu însumi nu știam ce să-i răspund când mă întreba de ce televiziunea o evită. 

Tăceam pe sistem corporatist când ti-e frică să spui adevarul. La 35 de ani Mădălina era "trecută de prima tinerețe" pentru presa din România.
Vie, nu prezenta interes. 
Acum, moartă, e populară și prezentă peste tot. 
Noi, ipocriții. #antiparastas #legendele #românia”, a scris Dan Negru, pe Facebook.

 

Au trecut aproape 12 ani de când Mădălina Manole a fost găsită fără suflare în locuința ei din Otopeni. Moartea regretatei artiste a lăsat în urmă multă durere, dar și multe semne de întrebare. De atunci și până acum, familia Mădăline Manole nu are liniște și vrea să facă dreptate. Fratele Mădălinei a declarat în nenumărate rânduri că nu crede că sora lui și-a luat viața, acuzându-l pe  fostului ei soț și tatăl copilului, Petru Mircea, de moartea acesteia.

Fratele Mădălinei Manole, dat în judecată de către cumnatul său: ”Să nu uite lumea de ce a murit sora mea și cum a murit”

Biletul de adio pe care l-a scris înainte de moarte

Cu toate astea, biletul de adio lăsat de Mădălina Manole a înfiorat pe toată lumea. Regretata artistă a scris că, deși are tot ce își dorește, nu mai este mulțumită cu viața ei . De asemenea, aceasta a cerut să nu fie judecată pentru gestul ei și să fie iertată că a ales să își ia viața.

„ Mi-a daruit Dumnezeu – cel mai frumos si curat suflet din lume, Puiu al meu, – cel mai mare si minunat dar, copilasul nostru, – cei mai buni si sacrificati parinti din lume, – frate drag, nepoti dragi, rude, prieteni, atata lume cu suflet curat in jurul meu! Nu le merit, nu stiu ce sa fac cu ele, cum sa am grija de ele, cum sa le fiu de

folos! Sunt o neputincioasa, o nevrednica, o complexata, am un milion de defecte si astea ma fac sa gandesc ca trebuie sa ma opresc aici cu viata mea!

Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu, voi toti ma iubiti si mi-ati aratat lucrul acesta mereu, tot timpul! Si totusi eu gandesc ca trebuie sa ma opresc aici cu viata! Asa gandesc eu, asa trebuie! Cum sa inchei randurile astea? Cum? Sunt de neiertat, ma gandesc la voi toti, dar si la ce sa fac sa nu mai fiu!

Pui mic sa ramana o perioada la Botosani, cu mama si tata! Poate ma va ierta, mai tarziu! Cand va fi mare. Puicu meu – ai grija de tot, atat cat poti si ai mei scumpi sa ma ierte, atat pot sa gandesc, am ajuns aici numai din vina mea! si sa-l iubească mult pe Puiu, ramane sufletul meu pentru tot ce a facut pentru mine, pentru sufletul lui!”

Nu ma judecati, nu va judecati dragii mei parinti si frate, mergeti inainte de dragul copilului nostru si de dragul lui Mihaita, va implor! Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau sa ramana bani pentru pui mic (scoli), si… pentru Mihaita, Marian, Mihaela”, a scris Mădălina Manole înainte să recurgă la gestul șocant,Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel