Fratele Mădălinei Manole, dat în judecată de către cumnatul său: ”Să nu uite lumea de ce a murit sora mea și cum a murit”

Data publicării:
Mădălina Manole, sursa facebook
Descriere foto: Mădălina Manole, sursa facebook

Scandalul dintre fratele Mădălinei Manole și cumnatul său pare să nu se mai termine. Marian Manole a fost dat în judecată.

Au trecut aproape 11 ani de când Mădălina Manole a fost găsită fără suflare în locuința ei din Otopeni, însă de atunci scandalul dintre fratele ei, Marian Manole și fostul ei soț pare de neoprit. Recent, fratele Mădălinei Manole a fost dat chiar în judecată de cumnatul său. Totul a plecat de la postările pe care acesta le face pe rețelele de socializare, care fac trimitere la Petru Mircea. Fostul soț al regretatei artiste a considerat că fratele Mădălinei Manole îi denigrează imaginea, astfel că a decis să îl dea în judecată.

”Cel căruia i-a spus tata „Iuda”, Ciprian Antohi de e lui Petru Mircea acum, a fost în trupa lui Șerban și a Mădălina, prin anii ‚90, ăla m-a chemat, mi-a făcut plângere la poliție în București. A făcut o plângere stufoasă cu un dosar întreg. Mi-au pus în față plângerea ăluia și datorită paginii mele de Facebook și a ceea ce postez eu acolo, îi denigrez ăluia imaginea, că fanii Mădălinei îl înjură pe el. Băieții de la Otopeni au început să mă atace, crezând că dacă am rămas singur, fără părinți, fără nimeni, sunt singur și acum pot da în mine lejer”, a declarat Marian Manole la Antena Stars.

Cu toate astea, Marian Manole nu are de gând să se oprească aici, astfel că o să continue să lupte pentru a face dreptate în cazul surorii sale.

”Că i-am făcut răspunzători de moartea surorii mele și că i-am prejudiciat imaginea, din cauza postărilor mele, el are de suferit și că îl înjură fanii Mădălinei și mai ales că presa preia postările mele și pentru că apare în presă, în general, apare ce postez eu despre el. Am dat și eu o declarație la rândul meu și văd că nu m-au mai chemat până acum și s-au liniștit apele și atunci am zis să nu mai postez chestii despre ăștia. Când îmi vin piticii din cauza oamenilor care au băgat-o în groapă, mai scriu ce vedeți voi acolo, mai scap două trei, cuvinte ca să-i ating și ca să nu uite lumea de ce a murit Mădălina și cum a murit.”, a mai spus bărbatul.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel